Klarer ikke holde fingrene fra fatet  Haha, dere skulle sett meg søndag kveld.. Bestemte meg plutselig for at jeg ville bli blond igjen, så jeg fikk Mina til å dra ut extensionene mine for å se deretter dra ned for å kjøpe farge. Lærte meg egentlig allerede som 14 åring at det å farge håret hjemme? Ikke er en lur ting. Likevel er jeg så dum at jeg går i samme felle. For håret mitt ble ikke bare gult, men også flekkete.. Jeg endte rett og slett opp med kjøttsår i bakhode fordi jeg ikke tålte fargen. Det gjorde så vondt at jeg trodde jeg skulle kaste opp. Så i et desperat forsøk kjøpte jeg enda en pakke (forferdelig dum) og farget det igjen i håp om at det gule skulle gå bort. Det endte med enda mer vrenging og svette hender for nå gjorde det virkelig VONDT. Er det mulig, man må lide for skjønnheten, haha. Selvfølgelig ble resultatet hvitt og jeg måtte dra til frisøren. Thank you lord for at de fikk fikset det. Men det å farge håret for tredje gang med kjøttsår i hode? Jeg måtte be hun stoppe flere ganger og måtte virkelig bite tennene sammen. Fader så vondt det var..  Ville heller tatt 10 tatoveringer under foten enn å oppleve det der igjen. Så nå er jeg visst blond, haha virkelig blond. Utrolig uvant, men bedre enn gult!
 

Topp: HER (sponset)

Nå skal jeg sette meg på flyet for å møte H&M, ønsk meg lykke til! 

-A9

15 Responses to Jeg har farget håret..Igjen.

  1. Au, høres ikke godt ut. Kan hende du er allerigisk mot enkelte midler i blekemiddelet. På frisørlinjen er vi nødt til å teste dette fort, ellers kan vi ikke bli frisører.

  2. Har gjort den samme feilen selv x-antall ganger, å lærer aldri. Godt man har frisører som fikser opp 🙂 Du får ha masse lykke til på møtet med H&M!

  3. Hei, håper virkeligdet gikk bra på møte med H&M i dag og at du fikk i alt du ville. Du er så utrolig flik og ikke minst modig som tørr å gå frem å si hva du mener, gjør det du mener og skape en forandring. Du har så ufattelig stor grunn til å være stolt over deg selv!!! Stå på, dette klarer du! Bare tro på deg selv, for denne kampen skal du søren meg vinne! Det er du som gjør det rette, det er du som er rettferdig og det er du som er en person å se opp til!

    Klem <3

Leave a reply