-Rene og silkemyke ben med Shai-

Som mange av dere vet er jeg en flittig bruker av Dorco sine høvler. Ikke bare på sommeren, men hele året. Det er noe med det å føle seg ren, selvtilliten går opp et lite hakk og man har det bedre med seg selv. Å være hårfri og silkemyk er noe av det beste som fins. Hopp inn i dusjen, finn frem en god peeling og ta frem høvelen! 

♥   ♥   ♥   

Barber deg gjerne i dusjen med litt lunket vann, det er faktisk alt som trengs! Høvelen fra Dorco inneholder både Vitamin-E, Aloe vera og lavendel! Du trenger ikke forskjellige såper og skum for å få et silkemykt resultat. Husk også at det viktig å bytte blader ofte, det gjøres enkelt ved å bytte «hode» på høvelen! Barberer du deg ofte så bytt gjerne blad 1-2 ganger i måneden! Abonnerer du får du tilsendt 2 pakker med 4 Dorco refillblader i måneden, dette kan dere gjøre HER!


Så over til konkurransen! I samarbeid med Dorco Shai kjører jeg igang en høstkonkurranse til dere! Klikk hjem en gratis prøvepakke med Dorco Shai produkter og svar på spørsmålet under så er du med i trekningen av goodiebagen under til en verdi av 1.500 kroner! Itillegg er du med i trekningen av et års forbruk med Shai refillblader!

– Klikk hjem en gratispakke med Shai produkter HER

Masse masse lykke til! Husk å skriv mailen deres sammen med svaret i kommentarfeltet!

♥  ♥  

//Innlegg i samarbeid med Dorco Shai

-A9

345 Responses to Stor konkurranse med Shai!

 1. Har bestilt dorco shai tidligere og likte de kjempegodt! Men jeg har egentlig ikke penger til å drive å abonnere på ting, så jeg måtte dessverre stoppe. Håper jeg kan være med i trekningen da 🙂 Dorco Shai har 6 knivblader.

  rebekkawaa@live.no

 2. Heii! jeg lurte bare på om du har noen vesketips, liker godt mulberry, stella mccartney osv. Takk på forhånd for svar:)

 3. Det er seks barberblader^^

  Du? Må bare si at jeg er beundrer deg veldig. Du står opp for de svake, de som ikke blir hørt, du er en stemme for dem som ikke kan snakke. Tusen takk for det!

  Er så ofte man kan tenke på hva man kan gjøre for å hjelpe, men kommer fram til at «lille meg er vel ikke i stand til noe som helst..» men du motbeviser det, og det er inspirerende!

  Du viser også oss alle, både engasjerte og uengasjerte, at sammen kan man forandre verden.

  Ville bare si det:)

  Klem

Leave a reply