– MIN ALLER FØRSTE LEILIGHET –

Ææææ, shit pomfritt jeg kan ikke TRO at jeg har kjøpt meg leilighet. Verdens minste leilighet, men den kommer til å bli så fin! Hele budrunden skjedde nå på mandag, og det skal sies at det var en populær en. Noe av det morsomste er vel at det er den første leiligheten jeg var på visning på, og den første jeg bestemte meg for å by på. Vel, jeg eier det genet ved at jeg vet hva jeg vil ha når jeg ser det. Jeg er ikke typen som synes visninger er så fryktelig gøy, så jeg kviet meg å dra på en eneste en før jeg faktisk fant noe jeg forsto jeg likte ordentlig godt. MEN GUD, føler meg veldig heldig da jeg vet det er så innmari dustete vanskelig for oss ungdommer å komme oss på bolig markedet i Oslo, jeg hadde sykt flaks. Så 1. Juni skal det slipes, rives og bygges. Klarer nesten ikke vente med å vise dere hva alle planene blir, og alle de fine møblene jeg har funnet. Endelig kan jeg lage noe helt fra bunnen av helt alene, og det kommer til å bli helt fantastisk fint. WOHO!

. . .

TODAY I`M WEARING:

Jacket: COS, similar: HERE
Pants: Mango, similar: HERE
Stockings: HERE - just cut off a piece of the front
Shoes - Zara

23 Responses to JEG HAR KJØPT LEILIGHET!

 1. GRATULERER med kjøp av første leilighet! Jeg er selv i prosessen av å kjøpe leilighet og det er nervepirrende greier, hele hodet går med til det for tiden! Hvor endte du opp med å kjøpe leilighet? Det blir spennende å følge med på innflytning, innredning, interiør og hjem i nærmeste fremtid! 😀 <3

 2. Gratulerer!! Så utrolig gøy 😀
  Jeg har selv nylig kjøpt leilighet, og tar også over 1.juni. Gleder meg til å følge med på veien din.

 3. Gratulerer så mye!? Jeg kjøpte for 2 år siden og det har vært det beste jeg har gjort. Gleder meg til og følge deg på veien inn i eget hjem!

 4. Gratulerer! Såå gøy! Hvor stor er den, med tanke på du sier den er verdens minste? hehe
  Jeg og kjæresten bor på 38 kvm, og det er mer enn stort nok! Elsker det lille hjemmet vi har skapt oss!

 5. Har du kjøpt den som ligger på bislett? Haha, fikk en følelse at du har kjøpt en leilighet der, hvis det er den jeg tenker på så er det sykt lættis.

 6. GRATULERER!!!!
  Vi ble boligeiere august i fjor, og å bo i sitt eget er virkelig helt fantastisk. Nå i sommer står derimot en del oppussing for tur, for leiligheten har fiskebeinstapet fra 90-tallet (som heldigvis var malt i en helt ok farge), og kjøkkenet faller fra hverandre. Men det er egentlig helt greit, for det betyr at nå blir snart akkurat slik VI vil ha det 🙂
  Tror nok det mest tilfredsstillende øyeblikket i ny leilighet var da vi kunne henge opp ting uten å spørre om lov, haha.

  Masse lykke til med oppussing og flytting!

Leave a reply