english: my christmas decoration

hehehe… jeg har seriøst aldri pyntet leiligheten til jul, men i år fikk jeg faktisk litt lyst i og med at jeg skal jobbe store deler i Oslo denne julen. Milla på aker brygge kjøpte dette treet til meg i forbindelse med en juleshoot vi gjorde, og all julepynt er også derifra. Elsker de små fuglene og fjærene, veldig veldig meg.. Har faktisk aldri pyntet et juletre i mitt liv da det er en stor tradisjon hjemme at mamma gjør lille julaften, slik at jeg kan våkne til ferdig pyntet tre på julaften. Så synes det gikk.. greit? Tror lysene ble litt her og der, men føler meg ekstremt flink som dro opp dette treet og pyntet det helt selv hehe.
Litt mer jul i leiligheten, og veldig veldig koselig.

I have seriously never decorated my apartment for Christmas before, but this year I actually wanted to do something, because I will be working large parts in Oslo this Christmas. Love the small birds and feathers, very very me .. Have actually never decorated a Christmas tree in my life as it is a great tradition at home that my mom decorates the day before Christmas Eve so I can wake up to the beauty. So it seems it went .. okay? Think the lights got a little here and there, but I feel good and proud that I decorated it all by himself hehe. A little more Christmas in the apartment, and very very cozy.

 

Lekebilen kan dere finne på royaldesign: HER
//This toy car you can find: HERE

Så har jeg fått opp litt granbar og kongler på badet! Kjøpte denne remsen på Lagerhaus!
// So I have decorated my bathroom aswell.. hehe

5 Responses to JEG HAR PYNTET TIL JUL!

Leave a reply