english: christmas snacks

Dette virker kanskje som en merkelig miks, men det er utrolig godt! Jeg husker første gang jeg så på Instagram at noen spiste pepperkaker med ost, og da tenkte jeg virkelig, æsj. Men så har jeg ikke helt klart å legge det fra meg likevel, og lurt på hvorfor det er så mange som spiser dette overalt. Så jeg prøvde noen smakebiter, og synes det var helt nydelig! Veldig fin snacks å servere gjester i julerushet, eller en liten vri på ost og kjeks!

// This may seem like a strange mix, but it’s incredibly good! I remember the first time I saw on Instagram that someone was eating gingerbread with cheese, and then I really thought, well…  But then I haven’t quite managed to forget the thought, and wondered why there are so many people eating this everywhere. So I tried some of the flavors and thought it was absolutely delicious! Very cute snacks to serve guests in the Christmas rush, or a little twist on the traditional cheeseplate!

WHAT YOU NEED:

Pepperkaker - gingerbread
Blåmuggost - bluecheese

Jeg brukte en eple/drue chutney, men funker meg alle slags syltetøy! 
- I used a apple/grape chutney but it works with all types of jelly.

Leave a reply