✨ LET`S DO A PUPPY QUIZ ✨

Haha, okey det var kanskje litt clickbaite. MEN det er faktisk sant, bortsett fra at jeg ikke fikk de med meg hjem.. Dere skjønner, rett før jeg la meg spurte Joakim meg om jeg hadde lyst til å bli med på “puppy quiz” sammen med magasinet “Det nye” hvor de stilte oss spørsmål, og for hvert riktige svar fikk vi en valp på fanget. Det var heller ikke hvilke som helst valper, men fra Blindeforbundet! Dette er valper som skal hjelpe mennesker og bli førerhunder. Åååh, hjertet mitt  s m e l t e r.. Dere har kanskje sett det før? Det er nemlig ganske kjent, selvom jeg ikke ante noe. Haha, jeg må le. Konkurranse instinktet mitt er så forbanna stort når jeg først er i gang, og Joakim fikk bare de lette spørsmålene bare så det er sagt (egentlig ikke, men vi kan late litt som). Uansett, gleder meg til å vise dere videoen, tror det ble veldig bra. Jeg luktet valper, gulp og pels hele veien hjem <3 resten av dagen i går brukte jeg på kunstutstillingen til en kompis og deretter begynte jeg å se på en ny serie på Netflix som heter “O.A”, sykt bra til nå.. Er på 3 episode og skjønner ikke en dritt, men spennende likevel haha!

// Oh, maybe that was a small clickbaite. BUT, it’s true, except I did not get them home with me. Yesterday Joakim asked me if I wanted to join on a “puppy quiz” along with the Norwegian magazine “Det nye” where they asked us questions and for every correct answer we got a puppy on our lap. You may have seen it before? It is quite familiar. Haha, I have to laugh. My competition instinct is so strong when I get started, Joakim just got the easy questions (or not really, but we can at least pretend). Anyway, looking forward to show u the video.. I smelled puppies and wet fur all the way home <3 the rest of the day yesterday I used on the art exhibition to a friend and then I started looking at a new series on Netflix called “OA”.. I´m on the third episode and do not understand a shit, but exciting it is haha! //

Kommer en outfit post senere i dag! <3 // Promise to do a outfit post later today!

7 Responses to JEG HAR VUNNET VALPER!

  1. Fint at du skriver på engelsk, men altså… Du er virkelig ikke helt stødig og noen av setningene gir ikke mening med mindre du er norsk og skjønner hva du har oversatt direkte. Og da faller poenget med engelsk oversettelse litt bort, da den sikkert er ment for de som ikke kan norsk.

    • Hm, ja jeg vet. Bruker mye google translate for fortgang 🙂 Men jeg synes det er mer enn nok forståelig for de som ikke snakker norsk, så tror det går fint:) aldri fått noe klager på det av engelsk talende, bare norske hehe

Leave a reply