BARE ET MENNESKE

Jeg føler jeg har vært litt på sjelereise i det siste. Bare meg og verden, alene. Endelig litt alene. Jeg har hatt en stor trang for å komme meg tilbake til naturen, og det lenge. Det er rart med det. Hvordan man ønsker og ønsker, men gjør ingenting for å oppnå det hele. Som om noen skal komme å dra meg ut av leiligheten og netflix for å ta meg med ut i skogen. Det er jo ikke sånn det fungerer, det er faktisk ikke sånn det fungerer. Men det har jeg trodd lenge, eller jeg hvertfall vilt tro det. Samme med ensomhet, det at jeg lenge har tenkt at ting bare skal falle på fanget mitt. Hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å dra ut på løkka for å titte, men ikke tør å gjøre det alene. Jeg har funnet mange små ting i livet mitt jeg må ta tak i, og slutt å klage. Slutte å klage på de tingene jeg faktisk kan gjøre noe med. Så jeg har gått mye, sendt meldinger til folk jeg ikke kjenner, og hørt om de vil ta en kaffe med meg. Jeg har spist sjøtang rett fra havet. Jeg har gått rundt med fett hår og iskald frisk vind i ansiktet. Jeg har løpt ute i regnet, og jeg har sovet med vinduet oppe. Jeg har sett høye fjell, og krysallblått vann. Jeg har vært med min bestevenninne og skravlet, og klappet kuer på veien. Jeg har begynt å leve det livet jeg har lyst til å leve, så kan alt annet komme av seg selv. Jeg tror på det der, jeg gjør virkelig det. Alle disse tingene har jeg og Cornelia snakket om i neste podcast, på godt og vondt. En av de beste hittil, om jeg får lov å si det. Ikke nok med det har vi nå holdt av alle mulige mandager fremover til å spille inn podcast til dere, slik at du har noe å våkne opp til før du skal på skolen. Noe som kan være i bakgrunnen når du tar deg en kaffekopp, eller når du sminker deg på badet. Bare for å gjøre dagen.. litt enklere. Jeg setter sånn pris på dere, alle sammen. Takk.

...

// I feel I’ve been a on asoul travel lately. Just me and the world alone. Finally alone. I have had a big urge to get back to the nature, and that for a long time. It’s strange how to wish and wish, but do nothing to achieve it all. As if someone is going to pull me out of the apartment and my netflix to take me out into the woods. It’s not how it works, it’s not the way it works. But I’ve been thinking for a long time, or I’d like to believe that. Same with loneliness. How many times I have wanted to go outside just to shop, but do not dare to do it alone. I have found many small things in my life I have to grab and stop complaining about. Stop complaining about the things I can actually do something with. So I have walked a lot, sent messages to people I do not know and asked if they want to take a coffee with me. I have eaten seaweed right from the sea. I have walked around with greasy hair and ice cold fresh wind on my face. I’ve been running out in the rain and I’ve slept with the windows open. I have seen high mountains, and crystal blue water. I have been with my best friend and laughed, and pet cows on the road. I have begun to live the life I want to live, so everything else can come by itself. I believe in that, I really do. All of these things Cornelia and I have talked about in the next podcast, good and bad. One of the best so far, if I’m allowed to say that. Hope u have a nice day.. I really really love u all. Thank you //

og vet dere hva? på søndag kan dere forhåndsbestille boken min.. og går det bra? da går alt bra.
// and you know what? On monday u can pre order my book… oh my gad //

22 Responses to JEG TRENGTE STILLHET

  1. I love hearing that you have started living a fulfilling life! It’s so easy in todays day and age to get caught up in living how everyone else wants to live. I am so excited to read you book as well Anniken! <3

  2. Kjenner meg sånn igjen i det du skriver, har hatt det på akkurat samme måte den siste tiden. Gleder meg til boken din kommer<3

  3. Har du ingen venner som rister deg og sier kom deg videre i livet? Fra en skala på 1-10 hvor flau og lei er ikke mikkel av den sorgen din du utleverer overalt? Og et siste spørsmål; handler podcasten om annijor og den evige kjærlighetssorgen eller om annijor og cornelia? 🙂

    • fra 1-10? 0 vil jeg si:) Han synes dette bare er bra og kult “Anne Marit” 🙂 Og ja! morro at du spør, den handler om anniken og cornelia <3 og et siste svar, jeg bruker ikke et eneste sekund på å tenke på Mikkel:)

  4. Jeg føler det akkurat som deg. Det er så deilig å lese at man ikke er alene om det, samtidig som det også er trist. Heier på deg.

Leave a reply