JEG MÅTTE BARE..

· SOMETHING OLD & SOMETHING NEW ·

Når jeg var i Portugal for en stund siden kjøpte jeg et gammel speil på gaten. Å posen speilet ble lagt inn i tok jeg vare på. Så i det jeg var på plantasjen å kjøpte halve butikken, fant jeg ut hva jeg kunne gjøre med den. 2 timer senere med en god vennegjeng, en pose med jord og en plante var vi et skritt nærmere. Fantastisk! Hvorfor ikke? Jeg elsker å prøve å gjøre om på ting, og dette ble perfekt. Har også fått en greie med å ha bildene mine på gulvet. Vel, pappa er ikke noe fan av å henge bilder på veggen pga av hull. Såå da ble det som dette. Haha, det er ikke bare bare å ha en far som bygger hus. Perfeksjonismen har kommet fra et eller annet sted.

. . . .

// When I was in Portugal for a while ago I bought an old mirror on the street. I took care of the bag the old man gave me. So there I was in the store in Norway and bought half the shop, I found out what I could do with it. 2 hours later with a good group of friends, a bag of soil and a plant we are a step closer. Fantastic! Why not? I love to try new things, and this was perfect. Also got a thing that I have to have my pictures on the floor. Well, my dad is no fan to hang pictures on the wall because of holes. So then it was like this. Haha, it’s good and bad things to have a father who builds houses. My perfection is from him //

JEG MÅTTE BARE..

2 Responses to JEG MÅTTE BARE..

Leave a reply