NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?

Når er det egentlig for sent for kjærlighet? Jeg begynte å tenke på nettopp det. Fins det en alder der man burde stresse over at man er alene? Jeg har vel satt meg en alder på 30. Alene og 30? Neia. Foreldrene mine har sagt siden jeg var liten, at man skal igjennom mange kjærlighetssorger i livet sitt. Men hva om jeg ikke vil? Hva om jeg ikke orker å gå igjennom en kjærlighetssorg til? Hva om det tar livet av meg?

// When it’s really too late for love? I started thinking about just that. Is there an age where one should stress? I guess I have set the age of 30. Alone and 30? No, please. My parents have said since I was little, that one will go through many sorrows in life. But what if I dont want to? What if I can not bear to move through a heartbreak again? What if it kills me? //

NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?

HAPPY BIRDS AND SOME BRIGHT LIGHT

NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?

JAKKE FRA RAVN

NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?

· THE SMELL OF NEW FLOWERS ·

Det er så rart det der. Hvor mye som handler om kjærlighet i det skjulte. Alle sanger, alle dikt, alle Instagram bilder og facebook. Den sorgen alle har, men er så stille om. Det fascinerer meg, samtidig som det skremmer meg. Jeg har låst meg helt. Gitt opp kanskje? Jeg går i bølger. Noen ganger er jeg så kjæreste sjuk at jeg dør. Mens andre ganger tenker jeg at jeg vil være alene resten av livet. Etter sin første kjærlighet vet man hva man burde gjøre neste gang, og hva man ikke burde gjøre. Men hva hvis det var feilene som gjorde kjærligheten så stor? Hva om det var alle tårene, smerten og håpet som formet det hele? Hva om man aldri får noe sånt igjen fordi man ikke klarer å slippe seg ut i det store havet en gang til? En person vil aldri være lik en annen. Jeg vil ikke ha en person alle i hele verden kan få, det er sikkert.

// Oh it’s so weird. How much everything is about love in secret. All songs, all poetry, all Instagram photos and Facebook. The grief everyone has, but is so quiet about. It fascinates me, while it scares me. I have locked myself completely. Given up perhaps? I go in waves. Sometimes I want someone to be with, hold around. While other times I think I will be alone the rest of your life. After your first love one knows what one ought to do next, and what one should not do. But what if the mistakes made the love so great? What if it was all the tears, the pain and the hope that shaped it all? What if you never get anything like that again because one fails to drop out in the lost sea again? A person will never be equal to one another. I do not want a person everyone in the world can get, that’s for sure //

NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?

11 Responses to NÅR ER KJÆRLIGHETEN FORTAPT?

 1. Jeg tror ikke du trenger å stresse med det. Livet er langt. Han rette dukker nok opp en eller annen gang. <3
  Enig, jeg vil heller ikke gå gjennom mange kjærlighetssorger. Det holder med den ene. Han jeg er sammen med nå vil jeg være sammen med resten av livet. Faktisk. Og det er deilig å tenke på! Kjærlighet altså!

  Du er fin!

 2. Det viktigste rådet jeg kan gi deg når det gjelder kjærligheten er at du skal velge den som behandler deg som en dronning, en som er stabil og kan gi deg det du fortjener, for til syvende og sist så er det det som betyr noe her i livet. Utsende, penger osv gjør ikke at et forhold varer livet ut!
  Jeg har hatt min store kjærlighetssorg jeg også, men det lærte meg hvertfal at neste gang skulle bli annerledes. Og nå er jeg verdens lykkeligste jente:)
  Du virker som en klok jente, så det ordner seg nok for deg også:)

 3. Su skriver så utrolig bra Anniken! Tror ikke man trenger å stresse. Jeg sier som deg, noen ganger er jeg så kjæreste sjuk at du kan ikke få det verre, mens andre ganger tenker jeg å være alene resten av livet. Mye av det du skriver er som om du har tatt det rett ut av hode mitt.

 4. «Men hva hvis det var feilene som gjorde kjærligheten så stor? Hva om det var alle tårene, smerten og håpet som formet det hele?»

  Det der traff meg så hardt.. Jeg har nettopp kommet ut av et 3-4 år langt forhold hvor ting absolutt ikke var perfekt, det hadde aldri vært det og hadde nok aldri blitt det. Men vet du hva? Jeg elsket det. Det var kanskje usunt for meg, men jeg elsket det og det kunne jeg ikke noe for. Når det var dårlig var det virkelig dårlig, men når det var bra var det fantastisk. Jeg har aldri fått så sterke følelser for noen, og det tror jeg er litt på grunn av smerten. Det er litt trist at jeg ikke kan se for meg å få like sterke følelser for noe som er sunnere og bedre for meg, eller hva jeg skal si. Uten smerten vet jeg ikke om jeg hadde klart å elske like høyt..

 5. Takk for enda et flott innlegg. Jeg sender alltid videre til mine venninner, for du vet å skrive tankene ned, og ofte kjenner jeg meg igjen i det. Så bare tusen takk. For å hjelpe meg å sortere noe av kaoset som fins i mitt hode.

 6. Du skriver alt så riktig du.. på bloglovin prøver jeg å lagre innlegg jeg liker i grupper, typ mat, sminke osv. men jeg har en egen mappe som heter tankesurr og der er det bare innlegg fra deg! Denne mappen er virkelig min favoritt og der fortjener det bare å ligge slike innlegg som dette

 7. Wow, du fascinerer meg! Hvert av de dype innleggene dine treffer meg hardt mitt i hjertet. Kjenner meg sånn igjen. Du tørr å stille de skumle tingene og undre over ting ikke alle tørr å tenke og snakke om. Det er deilig å vite st det bare ikke er meg. Men som har slike tendenser. Vennene dine er heldige som har deg, Anniken! Du er unik og så utrolig bra. Ikke feilfri, men du er et menneske. En gammel sjel i en ung kropp.

 8. Jeg har kjærlighetssorg til tusen og det er så dritt og vondt at det går ikke ann. Men disse dype innleggene dine, med alle de fine ordene, hjelper, Alltid.

Leave a reply