JEG SELGER BABYEN MIN!JEG SELGER BABYEN MIN!JEG SELGER BABYEN MIN!

· JEG SELGER BILEN MIN ·

Det gjør faktisk litt vondt i mamma hjertet si! Jeg selger nå min kjære lille fiat 500, ekte blogger bil med andre ord. Jeg fikk denne lille nydelige tingen til 18 års dagen min, og det er på tide å ta farvel. Hehe, dramatiske saker dette her. Bilen er utrolig god å kjøre, har soltak og du får parkert overalt. Med andre ord en veldig god nybegynner bil om du nettopp har fått lappen! Jeg kommer meg frem i alle krinker og kroker. Har heller aldri hatt noe problemer med babyen, den går som den skal! GM bilsenter AS shina den opp både utvendig og innvendig. Skulle så klart ønske jeg kunne hatt to biler stående utenfor huset, men sånn fungerer det altså ikke.. Så om dere er interessert i en utrolig lett, god og fantastisk bil som kommer til å gi deg like mange minner som jeg har fått? Kan dere klikke dere innom finn annonsen for å ta en titt! Jeg har også tenkt å gjøre det sånn at hvis det er noen blogglesere som er interessert, skal dere få 10.000 kroner i rabatt på prisen som allerede står!

Løp og kjøp: HER

JEG SELGER BABYEN MIN!

17 Responses to JEG SELGER BABYEN MIN!

  1. Drømmebilen!! Sparer faktisk til fiat 500 nå 🙂 Dumt at jeg har satt en grense på rundt 50 000 for førstegangsbilen .. Du får ha masse lykke til med salget 😀

Leave a reply