· EN LITEN VIDEO FRA LOS ANGELES ·

Jeg lovte dere en liten video fra California, og egentlig skulle jeg ønske jeg filmet mye mer. Det var så mye å gjøre fra før at jeg rett og slett ikke hadde sjans til å filme så mye som planlagt. Men! Da vi var på Six Flags fikk jeg tatt litt av både det ene og det andre. Kjenner jeg savner varmen på en regnfull mandag når jeg ser de små klippene. Kanskje min korteste video ever tho. Skal ikke klage på regnet heller forsåvidt, jeg koser meg i det jeg ligger inne med Netflix på fanget og en kartong sjokolademelk. Just how I like it.

// I promised you a video from California, and really I wish I filmed a lot more. There was so much to do  that I simply did not stand a chance to film as much as planned. But! When we were at Six Flags, I got some great stuff! I miss the warmth on a rainy Monday when I see those small video clips. Maybe my shortest video ever tho //

VIDEO FRA CALIFORNIA!

5 Responses to VIDEO FRA CALIFORNIA!

  1. Digger videoen! 🙂
    Lurte på om jeg kunne bruke noen av bildene dine til en sak i skoleavisa! Den skal handle om Sweatshop sesong 2, og skal kun publiseres på skolens hjemmeside :)))

  2. hvordan har du redigert det du filmet i bilen, slik som på starten å slutten? bruker du Imovie? vedig kult 🙂

Leave a reply