7 Responses to JEG SELGER KLÆR!

  1. Kjære Anniken. jeg husker jeg var så sinnsykt utålmodig når du hadde pause fra bloggen i julen. jeg gikk inn på bloggen din, dag ut og dag inn. så kom dagen, da du kom tilbake. men jeg må nesten si jeg er enda mer skuffet nå, for det er ikke »deg» på bloggen lenger. jeg savner de lange innlegga, om alt og ingenting. savner videoblogger der du kan sitte å stirre ut i lufta og likevel være interessant. er det ikke sånn lenger? føler du ikke på samme måte lenger? hvem er du Annijor, for det veit ikke jeg lenger. kan vi ikke i det minste få svar på hvordan du har det for tiden, hvem Anders er, og hva han gjør med deg som person etter så mange år i et sår som så vidt har grodd?
    jeg håper det kommer noe snart..
    <3

  2. Jeg elsker når du lager videoer, skikkelig gøy!:D Denne appen må jeg laste ned! Helt enig med deg når det kommer til gjenbruk, miljø og fornuft – så viktig!

Leave a reply