image8

Jeg reiste, og vandret, klandret og savnet. Noen hus forbi, et lys uten noe å si. Jeg vet ikke jeg, og du vet ikke du. Som en krystallvase i biter tråkket jeg på, og du mente jeg måtte gå. Hvem er jeg nå? Hodespinn og litt gin. Hvem er dette sitt sinn? Fra jord har du kommet, og jord skal du bli. Men jeg vil bare være helt fri. Hendene mine skal bli gamle og bleke. De skal slutte å lete. Som støv, aske og tårer. Som reinsdyr, ugler og skog. Som tomme glass og endevendte dager. For hvem faen sa dette var klager? For hele livet har jeg reist,

meg.

image7

11 Responses to krystallvase i biter

 1. Hei! Jeg lurte på om du fortsatt bruker iglow serumet? Jeg har brukt det i snart 4 uker nå, og ser utrolig lite forskjell… ikke blitt lenger men tykkere og mørkere. Så lurte på hvor lenge du brukte det før du så forskjell osv… og om vippene dine ble så lange som på bildene på siden deres.

  Forresten elsker bloggen din! Du gir mye inspirasjon❤️

 2. Har du skrevet det? I så fall er jeg ekstremt imponert <3

  (har et stort ønske om spørsmålsrunde snart på video!!)
  Klem

 3. Anniken. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si, hadde bare så lyst til å legge igjen en kommentar. Jeg syns du er et så fantastisk menneske – du må aldri å stoppe med å være den du er. Elsker hvordan du skriver.
  Stor klem <3

 4. Vil bare legge igjen en hilsen fra en lost sjel på verdens reise for å finne seg selv. Du setter ord på mine innerste tanker støtt og stadig. Du er et vakkert menneske. Takk for alt du er, du gir så mye mer enn du tror

 5. Du må virkelig ta et kurs i skriving før du kan begynne med det aktivt. Tror ikke du klarer å se hvor klisjefyllt og oppbrukt det hele er. Digger deg og personligheten din, men du klarer ikke uttrykke deg godt nok.

Leave a reply