I de siste dagene har jeg vært utrolig dårlig. Det tror jeg man kan se på både interjuvet og bildene også. Haha, gud så sliten jeg ser ut. Typisk min uflaks at så mye skal skje når nesen er potte tett og halsen er sår. Uansett! Nå kan jeg endelig komme ut med litt info til dere angående saken rundt Kambodsja! Ikke har bare dette begynt å spre seg internasjonalt, men jeg skal også møte H&M nå på tirsdag i Oslo! Jeg gleder og gruer meg veldig. Jeg har mye jeg trenger å få ut, jeg må bare passe på at jeg ikke sprekker av sinne og tårer midt i intervjuet. Jeg begynner alltid å gråte når jeg er sint, det er vel en av mine svakheter også. Så i det siste har jeg brukt mye til på å svare Spanske aviser! Er så utrolig godt at resten av verden også begynner å få opp øynene, og det er det dere som har fått til! Tusen takk!

Les saken HER

Så igår var jeg på Tv2 lørdasmagasinet for å snakke om alt oppstyret med bloggen, sweatshop og ikke minst Aftenposten! 
Så for dere som vil se dette har jeg lagt ut det jeg filmet selv med mobilen (haha)
Dette kan dere se HER 

Interjuvet med H&M skal tas opp av både Dagbladet og Aftenposten! Sånn at alle skal få se hva vi snakker om! Endelig folkens. Dette er hva vi har ventet på, endelig fikk vi det til.

-A9

42 Responses to Jeg skal møte H&M!

 1. Ingen svakhet å grine! Det viser bare at du bryr deg og at du er ekte! Lykke til! 🙂 er bra st noen endelig gjør mer enn å bare si og love! Tusen takk! 🙂 du er utrolig flink!

 2. Du er virkelig et forbilde Anniken, stå på! Vi skulle hatt flere som deg og jeg ønsker deg masse masse lykke til på tirsdag. Hold hodet kaldt og hvis du blir sint og begynner å gråte bare gjør det. Vis dem den smerten du føler,vis smerten som alle de stakkars arbeiderne føler. Go Anniken❤️

 3. Jeg har ikke ord! Stå på Anniken, får gåsehud av å lese det her. ENDELIG er det noen som tørr. ENDELIG er det noen som tar det første skrittet. Dette er så inspirerende for alle oss unge, stå på! Skal tenke masse på deg når du skal i møte med H&M, vi støtter deg fullt ut!

  – jente 15 år, Bergen

 4. Du er virkelig strek, og jeg må få si endelig! Endelig noen som tørr! Du er en stooor inspirasjon til alle ungdommer der ute, og mange støtter deg! Du burde være stolt av deg selv, for det er jeg! Stå på jente!

 5. Morsomt at HM har en representant på tv som motsier seg selv da!! Gjett omklippingen n av programmet har fått seg en god latter! Der hun prøver og kaste skylden på en blogger! Samtidig ingen munnkurv på Aftenposten . Når vi etterpå vet de har meldt Aftenposten !! Herlige motsigelser !! Tøff du Anniken!! På tide noen tar rovdrift av arbeidere på alvor !!!

 6. Lykke til!

  jeg synes du bør slappe av frem til tirsdag og ikke slite deg helt ut! Ta litt tid til deg selv, og gjør ting som gjør deg glad! 🙂

  Dette klarer du bra! Stå på og stay strong

 7. Du er SÅ flink og jeg er imponert over hva du får til, du viser at hvis man ønsker forandring nok, så får man det pokker meg til også, det handler om å fortsette å kjempe og ikke gi seg, du gir meg inspirasjon til å kjempe for mine hjertebarn og jeg gleder meg til å se hva du får ut av intervjuet med H&M. For en fantastisk, fantasisk jente du er <3

 8. Jeg er utrolig stolt over deg! Det er noe jeg stusser over, hvorfor har ikke de to andre som var med, slått seg sammen med deg når det gjelder dette? Husker ikke helt hva hun andre heter, men hun så jo det at dette skal vi gjøre noe med når vi kommer hjem. Jeg har ikke sett at hun har gjort noe? Jeg er utrolig stolt, du har kommet så langt med denne saken. Jeg støtter deg, og har faktisk fått mange i min familie til å gjøre det samme. Mamma og jeg handler faktisk ikke på H&m lengre. Jeg synest dette blir for feil. At jeg skal handle klær, også får ikke de som faktisk gjør den harde jobben, ikke skal få halvparten av pengene som jeg betaler for buksa som jeg kjøper. Men de som pakker ut klærene, og henger dem opp. Har det så mye bedre enn alle andre. Jeg blir rett og slett kvalm. Selvfølgelig skal de få lov å trives i jobben sin, men skal ikke de som syr klærene få trives i jobben sin? å ikke minst ha råd til mat, og vanlige hverdags ting? Nok en gang så er jeg stolt over deg, det er ikke nok mennesker som har mot til å gjøre noe slik!

 9. Digger at du er en av de få bloggerne som faktisk bruker»makten» du har til noe utrolig positivt!

  Jeg heier på deg,Anniken, og håper arbeiderne får det bedre etterhvert!

 10. ÅÅÅH nå fikk jeg frysninger! ENDELIG! Du er så flink Anniken! Dette er SÅ BRA!!!! Gratulerer så mye – hardt arbeid lønner seg!

 11. Anniken sier jo selv på bloggen sin at da får hun jo oppmerksomhet sier representanten for HM her . Prøver stille deg i ett dårlig lys ! Oppmerksomhet på bloggen din, for å nå målet med å få noen til å gjøre noe med dette ja – men ikke for å få oppmerksomhet selv . Det er to forskjellige ting ! Hun pratet dårlig for seg ! Stå på 👍

 12. Så utrolig spennede! Jeg syns det er så bra at du har tatt denne saken skikkelig på alvor, jeg har i mange år prøvd å tenke over hvor tøyet jeg kjøper kommer ifra. Jeg har prøvd å forklare til flere av vennene mine at jeg ikke kjøper noe særlig, på blandt annet H&M, fordi tøyet ikke blir laget på en fear måte. Nok en gang, utrolig bra at du setter dette tema frem i lyset! 🙂

 13. Er i utgangspunktet oppgitt over rosabloggere i dagens samfunn, men blir veldig poitivt overrasket over å se at en av dem engasjerer seg i en så viktig sak og virkelig bryr seg. Det viktigste du gjør er å skape fokus blant leserene dine og påvirke dem til å engasjere seg. Stå på og lykke til!

 14. Stå på!! Om bare alle hadde din drivkraft, for vi er alle enig, bare så få som gidder å ta det videre! Masse ros til deg, du er til stor inspirasjon! For meg i hverfall 😀

 15. Heier på deg, du er et utrolig sterkt individ, og jeg beundrer deg for så mange grunner og sider du har vist av deg selv! Stå på, stolt av deg uansett hva som skjer på møtet! Du har vist hele Norge at selv en ung person kan påvirke verden og dens framtid. Stå på!

 16. Hei

  Jeg så akkurat møtet ditt med H&M på aftenposten.no. Så modig du er! Bra jobba. Jeg håper du skriver en skikkelig lang og fyldig bloggpost om hva du opplevde, hva du spurte om og hvordan H&M svarte. Også er jeg veldig spent på om det blir en ny Kambodiatur, om du blir med og ikke minst om dere får filme. Lykke til videre i arbeidet ditt med å skape blest om sosial dumping.

 17. Det er selvfølgelig veldig bra at du konfronterer H&M for disse arbeidsforholdene. Dette er ikke bra nok, dette er ikke menneskelige arbeidsforhold. Såklart burde de ha høyere lønn, en jobb man kan leve med. Men jeg syns det er litt dårlig av deg å bare angripe H&M. Alle de store kleskjedene gjør dette, og det er jo for å tjene penger. Både kleskjeder som Zara og Cubus henter klær fra de samme tekstilfabrikkene som du møtte i Kambodsja. Hvis man først skal begynne å angripe denne industrien, burde man eller gå mer generelt inn, enn å angripe en bedrift for noe mange bedrifter holder på med 🙂

Leave a reply