Endelig kan jeg bekrefte til dere at jeg skal til Portugal i Høstferien! Hva jeg skal der? SURFE!  Haha, ser ikke for meg selv som en surfe babe, men heller bambi på isen. Uansett tror jeg det blir dødskult. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, reise gal som jeg er passer det meg helt perfekt. Turen går via Lapoint som består av mennesker som brenner for sporten de driver med. Som de selv også sier «Vi vil tilby opplevelser og ikke vanlige ferier», å nettopp der er jeg solgt. Dette blir på en måte som språkreisene jeg har vært med på tiligere! Men er du typen som heller vil reise på tur uten foreldre, men heller ikke gå på skole? Ja, da kan du dra å surfe! Turen blir nå i høstferien, og det er ikke lenge til! Gleder meg sånn til å komme litt bort, å rett og slett bare nyte det andre land har å by på. Så skal det også bli godt med litt varme i kroppen. Stavanger er vel ikke akkurat solbyen. Jeg skal forresten reise med en vennine som heter Martine, dro hun like godt med meg selvom vi kun møttes første gang på flyplassen til Stavanger. Verden er liten og tilfeldighetene er store. Vi skal til Portugal 

Lapoint  reiser ikke kun til Portugalmen også Bali, AustraliaCosta RicaMorokkoStadtStavanger og Siri Lanka

//Sponset tur

-A9

23 Responses to Jeg skal til Portugal!

  1. Var på campen deres i sommer, såå fornøyd! Lederne var mucho kule! Skulle ønske det varte lengre enn en uke!

  2. Dette hørtes ut som en tur som passer meg ypperlig og midt i blinken i forhold til hva jeg skulle ønske! Tror du og jeg har ganske lik smak:) har også alltid hatt lyst til å prøve å surfe, og har lurt lenge på om jeg skal reise på språkreise. Det kan jeg nå legge på hyllen og heller sikte etter en lignende tur som dette du skal på! Takk for tipset, og god tur 😉

  3. så gøy!! må du være erfaren surfer for å være med på lapoint sine turer? Hva er dine erfaringer med surfing? :)) hørtes sykt kjekt ut, og har alltid hatt lyst å prøve å surfe, men har ingen erfaring! hehe så går det ann å delta på turen uten erfaring, som nybegynner?

  4. Sykt gøy! Var på leiren deres på stadt i sommer, uten noe som helst kunnskaper om surfing fra før. Utrolig hvor fort det kom, med stå-på-vilje og god hjelp fra lederne! Var kjempegøy:):) har veldig lyst til Portugal neste sommer! Goood tur, kos deg masse ❤️

  5. Gled deg!! Var i Portugal på surfecamp hos lapoint nå i sommer, og det er desidert den beste ferien noen sinne med hyggelige ledere og flinke surfeinstruktører!

  6. Hei! Hvor skal du i Portugal? Var der i sommer, jeg var i Altura og Lisboa. Gled deg, Portugal er fantastisk, og spanske/portugisiske gutter er de fineste;) hihi

Leave a reply