Jepp, that is true. Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle tatovere meg mer etter min første. Iallefall ikke på en veldig god stund. Men for et par uker siden kom jeg over en video jeg ikke har sett på lenge. Veldig lenge. Men jeg husker jeg elsket den, av hele mitt hjerte. Jeg så den om og om igjen, hvorfor? Jeg ble så fascinert over at jeg alltid gråt. Uansett hvor mange ganger jeg ser den så gråter jeg en hel elv rundt meg. Ikke fordi jeg blir verken trist eller glad, men fordi denne videoen? Hva skal man si.. Følelsene er så sterke, så sterke at jeg tror man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Hvordan Transformers skuespilleren Shia Labeouf klarer dette, er meg ett stort under. Mennesker har visst flere sider enn man tror ved første øyenkast, det er viktig å forstå. Så inspirasjonen til min nye tatovering er ifra denne filmen:

Dette er da tatoveringen som skal under min høyre fot, av alle steder..

Grunnen til at jeg tar denne er fordi jeg trenger sårt å bli minnet på nettopp dette. Jeg trenger å banke inn i mitt eget hode at JEG, og kun JEG er min lykkes smed. Uansett hva mennesker kan gjøre meg vondt, er det jeg selv som avgjør hvordan akkurat jeg  skal komme meg igjennom det. For man er sin egen arkitekt for sin egen ødeleggelse. Det er så utrolig viktig å huske på. Så føler jeg også at jeg får en liten sammenheng mellom disse føttene mine.. Fordi det blir en slags start og slutt. For det handler om å forstå at jenta som ble laget i marokko er nå sin egen arkitekt for sitt eget liv, hun ligger ikke lenger i en trygg mage, men midt i en verden full av kaos.

-A9

30 Responses to Ny tatovering!

 1. Wow. Det er den rareste videoen jeg har sett. Jeg digger den! Og tatoveringen kommer til å bli dritfin.

 2. Vet ikke om det bar er meg, men jeg slet litt med å få tak i hva som skjedde, men likte den på en eller annen rar måte

 3. Utrolig sterkt.. Elsker tattooveringen! Tok en påminnelses tattoovering selv da jeg følte at tiden ikke hang med, alt var bare ødelagt å feil å hodet mitt var et rent helvette. Da er det fint å av og til kan se på tattooveringen å tenke at jeg står meg selv sterk, å jeg klarer mer enn jeg tror! Så den tattooveringen der kommer du nok aldri til å angre på:-)

 4. Kommer til å bli dødsfint! Ordtaket sier så mye. Bare husk på at tattoveringer under føttene fort kan slipes vekk med tiden og bli svakere:)

 5. Jeg ved ikke, om du forstår det helt, når jeg skriver på dansk, men jeg prøver alligevel!

  Siden jeg så ‘500 days of summer’ for første gang, har jeg ikke kunne glemme den sang, der på et tidspunkt bliver spillet af Regina Spektor. Hun synger således: «I am the hero of this story – I don’t need to be saved.» Synes det er så smukt! Det kunne jeg godt finde på at få tatoveret 🙂

 6. Anniken, jeg digger deg, Det er ikke mange bloggere som er så modne så tidlig av livet. Innleggende dine er så meningsfylte og sterke. Du er virkelig et godt forbilde mange unge jenter. Den videoen du la ut var så utrolig spesiell, rørende og fantastisk. Selvom jeg sitter bak en pc-skjerm og kun leser det du legger ut, så får jeg inntrykk av at du er en så ordentlig jente med gode hensikter. Du virker så jordnær og snill! Nå høres jeg helt siikkert ut som en desperat 14-åring som vil få oppmerksomheten din! (er faktisk 18,haha) Men jeg må bare få sagt at du er en stor inspirasjon for meg, stå på!

 7. Tenker akkurat det samme, redd for å angre. Vurderer sterkt å ta en mandala på skulderen (nei, det er ikke fordi Martine aka Explode har tatt det. Har tenkt på det i ett år nå 🙂 ), men ja, er redd for at jeg kommer til å angre.

  Husker da du la ut et bilde med blomsterkrans og fake tattoo, synes det var såå fint med tattovering under kragebeinet. (Ja, jeg har lest bloggen din en stund, fast leser <3)

 8. Hei 🙂 Se denne filmen, vær så snill: https://m.youtube.com/watch?v=dBD5XWpEAQk

  Den er så fin, får frysninger hver gang jeg ser den. Og jeg tolker den litt slik som du tolker filmen du la ut i dette innlegget; det er bare oss selv som kan gjøre en situasjon bedre eller verre enn det er frafør. Jeg er ikke kristen og tror ikke på gud, men denne filmen hjalp meg mye når jeg var langt ned for noen år tilbake, og jeg elsker den fortsatt.

 9. Kan du lage et innlegg om den første tatoveringen din? Eller er den for personlig?

  Denne tatoveringen er nydelig, og med et flott budskap <3 digger bloggen Anniken !

  Klem

 10. Tattoveringer under føttene forsvinner etter noen måneder! har hatt de selv : ( vil heller anbefale å ta den en annen plass

Leave a reply