JEG SLAPP GLASSETJEG SLAPP GLASSETJEG SLAPP GLASSET


Grå kåpe fra Riccovero 
Mini Braided Peekaboo veske fra Fendi
Hvit løs cardigan fra Gestuz - HER
Militær jakke fra Gina Tricot
Bukse fra Cholat Paris - HER
Teddy høye heler fra Nelly - HER

JEG SLAPP GLASSET

- LAYERS ON LAYERS -

JEG SLAPP GLASSETJEG SLAPP GLASSETJEG SLAPP GLASSET

– DEN STORE KNUTEN LIVET –

Jeg sto med oppvasken. Musklene knep seg i magen min. Pulsen ble høyere og skjelvingen ble tydeligere i det jeg påførte mer av den klissete rosa zaloen på rødvinsglasset. Jeg vred på nakken som et svar på ubehageligheten i situasjonen. Tankene begynte å knyte seg nedover, og klumpen i magen oppover. Tårer. Ikke faen. Jeg ble redd. Jeg skal da for fader ikke gråte nå? Jeg fikk panikk, jeg kunne ikke huske sist det hadde falt tårer nedover kinnet mitt og jeg slapp glasset. Jeg grep tak i bilnøklene, hev på meg et par sko og kom meg ut av døren. Ut. Jeg må ut. Jeg må bort, jeg må fly, jeg må få puste, la meg få puste. Hvilken planet er du fra Anniken? Mars? Ta deg sammen, gi deg. 2 timer senere var jeg tilbake på rødvinsglasset mitt igjen, uten problemer. Jeg begynte å tenke over situasjonen som akkurat hadde oppstått. Hvorfor var jeg så redd for å gråte? Det er ikke farlig å gråte. Verdenen min slipper ikke tak selvom tårene vil. Jeg smilte i det jeg satte i fra meg den rosa zaloen min. Lente meg forsiktig over kjøkkenbenken og sa til meg selv «det er dette som er en hverdag, det er dette som er et normalt liv, det er dette som kalles menneskelig, og ikke faen om noen skal få meg til å tro at det hele ikke var normalt»

Det er de dårlige dagene som får deg til å sette pris på det gode. Det er helt normalt, og ingen medier eller personer i hele verden skal få meg til å føle på at det var noe annet enn akkurat det ordet der. Normalt.

JEG SLAPP GLASSET

9 Responses to JEG SLAPP GLASSET

 1. Det som kan være grunnen til at du (kroppen) din ikke godtar å gråte er at det er mange som blokkerer følelser helt når de har en vanskelig periode, fordi hvorfor føle når det er det som har fått oss opp i alt dette her?Når man da blir bedre og har lyst til å utforske følelsene dine igjen, hvil ikke kroppen. Ikke noe som minner oss på den vonde følelsen du hadde in en hard periode. Dette er i hvertfall en hypotese jeg har.

  Håper dette får i gang noen tanker, eller er til hjelp.

 2. Flotte klær og bilder.
  Må også bare si at du er så utrolig flink til å skrive, veldig gripende tekst. Kjente meg igjen i hvert eneste ord… Alt vi opplever er normalt, og det er det som gjør oss til mennesker, rett og slett. Uten en balanse mellom det gode og det vonde, hadde vi ikke eksistert. Du er så normal som det går ann å bli, samtidig som du er unik på din egen måte.

  Hilsen hun du satt på samme rad på flyet til Portugal i fjor sommer (Lapoint). Hehe 🙂

 3. This is life, is what differentiates us some humans of the stones, you are an emotional being and sometimes it is necessary to express what you think inside yourself and take away the pressure but we are reluctant to do so by culture not to appear strong. A person who has feelings is passionate, enjoying life with emotion and can love and be loved. I’ll write a sentence like me much about life and love of a famous movie long ago called The Name of the Rose, he said in one of the dialogues: How peaceful life would be without love… how sure… how quiet……. and how dull. Love, feel, shows … the good side of your life 🙂

  … Nice that style you wear, I wish you a good night …

 4. Det er vakkert å gråte, det å vise følelser og bli kjent med sjelen vår.
  Man tror man er svak fordi man gråter og viser følelser, tvert imot det er helt omvendt.
  Man er sterk. Å være sliten og nedfor er ikke et tegn på svakhet. Men mest sannsynlig har du vært sterk for lenge. <3 og man puster, og stormen går alltid over.

Leave a reply