38 Responses to JEG SVARER – HAIR EXTENSIONS

 1. kan du lage video hvor du viser leppestiftene og hvordan de ser ut på? holder ikke helt for meg å bare se bildene som du tok av dem….har bummet så syt ofte på nettbestilling når jeg trodde de skulle se sånn og sånn ut på… så ville vært kjekt å vite hvordan de så ut på – så jeg vet om det er riktig toner…

 2. Du er så flott!! ?
  men jeg har et spørsmål om det her. Jeg får nemlig utrolig frizzy hår når jeg er i syden /land med varmt klima. Det blir så frizzy at jeg alltid må sette håret mitt i dott eller flette det for at det skal se okei ut. Og derfor lurer jeg på hvordan det kommer til å bli hvis jeg setter på greath lengths? Kommer håret mitt ikke til å se frizzy ut lengre da? Eller kommer det til å bli store forskjeller fra greath lengths og mitt eget hår slik at det syntes? ? HÅPER på svar fra deg da jeg nemlig har lyst til å prøve ut dette fordi det ser sååå fint ut.

  Ha en super dag videre ❤️

 3. Hei, lurer på om du kan snakke mer om religion i egen youtube video? Og litt mer om dine etiske tanker og meninger om poitikk, midtøsten, krig etc.. Vil gjerne se mer av hva du mener om de delene i verden hvor kvinnehandel, krig, og menneskehandel skjer.. Ikke mange bloggere snakker om dette, men vil gjerne at du setter deg i det temaet der norske ungdommer kan få et innblikk i disse temaene, du er en stor blogger og jeg mener du kan ha en bra innflytelse på de, håper du kan gjøre det :D!

 4. Jeg ville bare si at du er fantastisk! du er min største inspirasjon og du motiverer meg så mye! du er rett og slett et forbilde for meg! jeg er på min tyngste periode i livet men hver gang jeg går inn på bloggen din ser jeg en person som har hatt det akk som meg men har kommet seg så langt! og det motiverer meg så mye. du vet ikke hvem jeg er men du har hjulpet meg fordet du har hjulpet så mye. Tusen takk! er evig takknemlig

 5. Ja takk til video om religion!! det trengs folk som deg til å få litt vett inn i huet på folk

 6. Hvor mye koster det for 60 cm keratin? Jeg har ca samme type hår som du hadde når du tok 60 cm, jeg har gått til Adam og Eva for å sette på keratin men vil gjerne prøve ut en ny frisør om de er flinkere, og hadde satt utrolig pris på om du visste sånn ca prisen for 60 cm! 🙂 <3

 7. Er det etisk korrekt når kvinnene mest sannsynlig blir lurt til å gi håret av selgerne av håret?. Kan det at vestlige kvinner vil ha fint hår rettferdiggjøre at noen utnytter andre for deres religion? Du sier at det er sånn verden fungerer, men det hadde ikke vært sånn hvis ikke vi hadde kjøpt slike produkter. Dette gjelder selvfølgelig mye annet også, ikke bare hår. Men hår er faktisk noe som utgjør identiteten til mange, også kvinner i sørligere land. Derfor mener jeg at det ikke er etisk korrekt å kjøpe hår der kvinner tror at håret blir gitt til offer for deres religion.
  Det er heller ikke religionen sin feil, så det blir dumt å skylde religionen som grunnen til at kvinnene gir håret sitt til tempelet. Den man kan skylde på er bakpersonene av handelen og de som kjøper håret.

  Ellers digger jeg bloggen din, men argumentet mot religion som rettferdiggjøring av handel med kvinners hår-offergave er ikke saklig, og nærmere respektløst. Både ovenfor religionen og ovenfor kvinnene.

 8. Hvordan blir med med extentionsene når man skal stripe ettervekst, må man ta ut alt da for så å sette nå nye?

 9. Du er så vakker og klok Anniken! Elsker å høre på stemmen din, blir helt dratt inn i en annen verden, selv når du snakker om snørret ditt! haha.
  Har du forresten noen anelse på hvordan fargenummer du har på extensionsene? Hårfargen din er helt nydelig.

Leave a reply