Som dere vet ligger jeg aldri på latsiden når det gjelder å realisere drømmer, og akkurat nå jobber jeg med å caste noen til et fint prosjekt jeg har lyst til å lage sammen med dere. Jeg søker ungdommer rundt i Oslo området som har lyst til å snakke med meg om viktige, og kanskje ganske såre temaer. Jeg søker etter jenter og gutter i alderen 16-22 som bor i Oslo området og kunne tenke seg å være med på et nytt og spennende prosjekt. Du trenger ikke være kameravant, men du må være komfortabel med å fortelle historien din til offentligheten. For jeg vil gjerne stille deg noen fine spørsmål, og snakke med deg om både godt, vondt og fint angående en av disse temaene. Er du under 18 trenger du tillatelse av foreldre.

 

1. Lever du i en minstelønns familie? Har du hatt ekstremt trange økonomiske kår i oppveksten, og har du følt på presset om å passe inn? Vi søker etter deg, gjerne sammen med familien din, som har lyst til å fortelle hvordan det er å leve i et av verdens rikeste land, men selv har lite å rutte med. Hvordan det er/har vært å gå på skole uten å klare å følge med på trender. Hvordan det er å handle på butikken. Hvordan det er å gå glipp av aktiviteter. Russetid, venneturer, eller bare en tur på kino. Hvordan man alltid har et konstant jag etter å klare seg fra måned til måned. Her søker vi deg som enkeltperson, men helst hvor mammaen, broren, søsteren eller pappaen din også har lyst til å fortelle litt om sin situasjon.. Dette er tøffe ting å stå frem med, men også veldig viktig å løfte i dagens samfunn.

 

 

2.  Jeg søker etter jente/gutt som tjener penger ved siden av studiene ved å vise kroppen sin. Enten det er i form av webcam, sex eller om du har en sugardaddy. Jeg vil snakke med deg om hvorfor du har valgt dette, og de positive/negative sidene i ditt liv. Dette kan være noe veldig harmløst, eller noe du har gjort i mange år. Selv ved å aldri vise ansiktet ditt over webcam. Jeg vil snakke med deg som har valgt dette livet, og om det er for å betale ned lån, betale for fine klær eller rett og slett for å ha en ekstra inntekt.

 

Alle over mail holdes så klart anonyme, og du skal ikke nøle med å stille spørsmål om det er noe som helst du lurer på! Send meg gjerne en mail på [email protected] om du skulle være interessert (noe jeg håper veldig du, eller noen du kjenner er i og snakke med meg om noe veldig sårt, fint og viktig)

5 Responses to JEG SØKER ETTER DEG

  1. Hei! Høres ut som en fin sak ❤️ Lurer på om det kun er disse to hovedpunktene du søker? Eller ønsker du og søker som f.eks. har gått glipp av ting pga sykdom og kan dele komplikasjonene rundt det å være ung og ikke få gjøre alt man vil pga det. 🥰

  2. Høres spennende ut. Du skriver “vi søker” og “vi ønsker”, kunne du kanskje fortalt noe om hvem du samarbeider med på dette prosjektet? Vil tro det er relevant for de som eventuelt ønsker å være med + andre nysgjerrige sjeler (som meg, hehe). Ønsker deg lykke til, gleder meg til å se hvordan det blir (hva enn det er) 🙂

Leave a reply