Reklame – sponset middag

K N U S T    P O R S E L E N

På torsdag hadde jeg middag med mitt bittelille team på Knust Porselen, fra fotograf, web designer til fabrikk kontakter. Vi spiste på Sumo sushi på Solli plass, som jeg også har fortalt dere før er dette en av mine store favoritter å spise sushi på. Jeg påstår å si at de har min beste tunfisk sashimi !! (legg merke til at jeg skrev min). Nydelig asiatisk øl som Kirin, gode viner og ikke minst veldig veldig fint lokale. Sist jeg var der var det en kunstner som malte “live” og alltid en dj på stedet. Du får en bittebitte liten New York / LA vibe over det hele uten at det blir for mye av det gode. Rett og slett veldig glad i Sumo og servicen er upåklagelig. Kvelden var suuuper vellykket og det føles helt rart ut at vi faktisk klarte det. At varene er i Norge, og nå på mandag skal sendes ut til dere.. Herregud. 2019 skal bli mitt år!!

H A V E    A
J O L L Y    H O L L Y
C H R I S T M A S

For å oppdatere dere på helsa, så kan jeg ikke drikke alkohol, ikke spise klementiner eller noe som helst syrete. Haha. GUD er det mulig. På julebords kvelden tok jeg 2 slurper rødvin og trodde jeg skulle svime av på et punkt. Såå, jeg må gå på pillz en helt måned, og hvis det da ikke forbedrer seg er det gastroskopi som er neste steg (noe jeg gleder meg veldig til skjønner dere). Så denne julen skal være 100% ro for en ganske god stund tror jeg 🙈

2 Responses to JULEBORD MED PORSELEN

  1. Må ha vært en av de bedre smaksopplevelsene dette.. wow! Unner deg og teamet ditt et slikt måltid av hele mitt hjerte, etter å ha stått på med et helt unikt konsept er det virkelig på sin plass:-) Nå venter jeg i spenning på bestillingen (!!)
    Satt av penger for å kunne kjøpe flere av plaggene dine, jeg har aldri gledet meg så mye til å motta noe i posten før, som det jeg gjør nå <3

Leave a reply