DE SISTE DAGENE I OSLO

Heii dere, lite blogging, mye soving. Som dere kanskje har fått med dere har reserve batteriene begynt å ta slutt. Jeg har blitt noe syk, og magen med sår er ikke helt med meg. Stress, sterke antibiotika og for mange julebord har gjort sitt. Så jeg er mer enn klar for å gjøre mine siste samarbeid å se meg ferdig med 2018, morsomt for nummer tasten 8 fungerer ikke på pcen min så jeg må kopiere det inn. Dette året har kanskje vært et av de mest læringsrike på veldig mange år. Rart men jeg kjenner på hele meg at jeg har blitt mer voksen, mer selvstendig, mer sterk i min egen tro. Skal fortelle litt mer om det på søndag, men i det siste har det kun gått i å gjøre min siste jobb for året og planlegge hjemreisen. Jeg skulle ønske jeg skulle gjøre vlogmas, lage masse julete innlegg og embrace det hele. Men på denne tiden av året er jeg ganske skutt, og i år? Mer enn i fjor. Haha, noe å jobbe med!! Fant forresten frem noen bilder fra en veldig hyggelig julelunsj!

...

TODAY I`M WEARING:

Jumpsuit: Mango
Belt: Dior

SNAKKES SNART <3

7 Responses to SNART HJEM TIL JUL

  1. Skikkelig fin jumpsuite til deg! Og angående fravær, kanskje det er like greit at du bare starter ferien din nå? Så slipper du å stresse med at du ikke leverer og vi slipper å sitte og vente😊 forstår godt du trenger en ferie, det trenger jo alle vi andre studenter og arbeidstakere og. God jul ✨

Leave a reply