www_Christmas Box Premium_47219

I dag kan dere vinne en super fin gave til enten deg selv eller noen du kjenner! 
Du kan vinne en luksuriøs antiage dagkrem for alle hudtyper som heter Response premium the day 50ml & The eyes 20ml!
Kaviarekstrakt gjør at denne kremen får multiaktive antiage egenskaper, noe vi ikke skal klage på!
Den beskytter og gir et ungdommelig og friskt utseende, nyydelig!
Finnes hos Dermanor - Verdi 2.500 kr

Fra hvilken storby har matis sin opprinnelse?

1. Røros
2. Paris
3. Amsterdam

259 Responses to JULEKALENDER LUKE 3:

  1. PARIS! (wii dit skal jeg i romjula, wææ gleder meg sånn at jeg baare måtte skrive det..sitter å ser på bilder du har publisert derfra om og om igjen og bare drøømmer – men snart er det virkelighet for meg også :D) love you by the way (måtte si deet også da, når jeg først kommenterer, da jeg dessverre er elendig på det…meen jeg leser bloggen fast og du er RÅ :*)

  2. 2. Paris
    Har prøvd exfolieringen fra Matis tidligere og den var veldig bra!
    Håper du har det kjekt hjemme:)

Leave a reply