Jakke: HER / Bukse: HER / Sko: Converse / Topp: Bikbok / Klokke: HER / Veske: Louis Vuitton / Skjerf: Burberry

Så, er det nå jeg skal fortelle dere hvor mye jeg digger dette antrekket? Jeg har forelsket meg i vesken til Mikkel, både fordi den er annerledes og utrolig kul. Sennepsgul er den også, kanskje ikke det som passer til det meste.. Men nå snakker vi også om en kjæreste som fin tar på seg en thigts på scenen, så la den gå. Haha. Føler jeg er veldig tom for ord idag, litt skrivesperre. Kanskje mest fordi denne dagen har vært altfor lite stressende. Gått rundt å vasket hele leiligheten og sett på episoder av Hotel Cæsar, bra Anniken. Imorgen er det skolen igjen, syns egentlig det er helt greit. Dagene går så fort at uka er over fortere enn jeg aner. Så starter jo mandagen med kino film, så jeg kan ikke akkurat klage! Oppmøte 08.15 på Kino City, åjadda.

//Sponset

-A9

22 Responses to Junkyard

 1. Hallo! Jeg har begynt å lese bloggen din, og si at jeg ble positivt overasket over flink du er! Jeg har et spørsmål til deg, jeg har begynt å skrive med en gutt som er 9 år eldre enn meg. Jeg er selv 19 – blir 20 i desember. Han er koselig å prate med og jeg har vell egentilg begynt å få følelser for denne gutten.. 🙂 Men jeg vet ikke helt hva han føler for meg.. Han skal komme til meg snart(Jeg bor alene) og han bur laaangt vekke i fra meg.. Og så har jeg snakket med den ene søsteren min , hun har vert litt i tvil, men så har jeg snakket med en annen veninne og hun sier jeg skal drite i aldersforskjellen og bare prøve og se hva som skjer 😉

 2. hvordan kammera har du??

  hvor redigerer du bildene dine?

  elsker bloggen din!

  du er kjempe flink til å ta bilder

 3. åå, som jeg elsker bloggen din! bildene, tekstene alt!! har lest den leeenge nå og bloggen din er en av mine toppsider;))

  du kler jo absolutt alt jo!<3 misunner utseende ditt!

  digget antrekket foressten (som vanlig) 🙂

 4. Du er en så stor inspirasjon! Elsker blogger som har så fine bilder som det du har, nydelig utseende, kjempe fin stil og i tillegg så skriver du så modent og positivt! Takk!

Leave a reply