Da har jeg fått muligheten til å dele ut billetter til Eric Saade konserten som er på Sentrum Scene lørdag 14 september (konsertstart 20.00)! To billetter, men en vinner (slik at vinneren kan kunne ta med seg en venn). Vinnerene kan enten velge mellom fri aldersgrense eller plasser til de som er over 18! Jeg er ikke verdens største fan av Eric Saade, men kan ikke si at han ikke er kjekk! For det er han! Jeg har iallefall tenkt til å dra dit selv med en vennine! Så jeg håper jo selvfølgelig å se mange av dere der!

Alt du trenger å gjøre for å bli med i denne konkurransen er å fortelle meg hvorfor akkurat DU fortjener å dra dit. Enkelt og greit. Jeg vil veldig gjerne kunne gi disse bilettene til noen som er fan, eller har lyst til å glede en vennine! For det er nettopp det jeg selv har gjort. Derfor skriver dere dette i kommentarfeltet sammen med mailadressen! 

Konkurransen avsluttes imorgen kveld!!  

AVSLUTTET

-A9

78 Responses to Vinn biletter til Eric Saade!

 1. Jeg vil overraske en god venninne av meg, fordi det er veldig lenge siden jeg har sett denne jenta på snart 1 år, så det hadde vært utrolig koselig å dratt på konsert sammen 😀 Det hadde vært koselig å glede en venninne med en slik gave! 🙂

  Jeg er en utrolig stor Eric Saade – fan og jeg syns alle sangene hans er så bra og fine 🙂

  homeandawayjenta@hotmail.com 🙂

 2. Jeg har veldig lyst til å vinne disse billettene fordi jeg vil overraske bestevenninnen min! Hun har hatt det veldig tøft i det siste, men at yndlingstanteb døde.. Så derfor vil jeg at hun skal få denne konserten av meg! Hun hadde blitt så glad om jeg hadde vunnet disse billetene for hun syntes han er sååååå Kjekk, syntes det jeg å 🙂 i tillegg er hun veldig fan sv han! Håper jeg vinner :))

  martinelowe1997@gmail.com

 3. Åååh, herlig konkurranse! Jeg synes jeg fortjener disse billettene fordi jeg selv er veldig stor fan av han, og har alltid vært det! I til legg har jeg min bestevenninne, Anniken, som også er fan, og som jeg gjerne skulle tatt med meg <3 Ingen av oss fikk tak i billetter, skjønner du.. Ha en super kveld vidre!

  Karolinejuullunde@gmail.com

 4. Jeg vill vinne de bilettene pga jeg har så lyst til og se han! Og ikke minst gå på en konsert! Jeg er ikke en sann mega fan men er en liten fan<3

 5. Jeg har lyst til å overraske venninnen min. Hun er en fantastisk venninne, som alltid stiller opp for meg, og gjør ting for meg. Derfor hadde det vært utrolig koselig og morsomt å overraske henne med dette. I tillegg så synes vi også Eric Saade er utrolig kjekk, og det hadde vært en drøm å se han i virkeligheten!!

  carolinesmidsrod@hotmail.com

 6. Heii Anniken 🙂

  Jeg synes det er mange som fortjener disse billettene.

  Men jeg har alltid ønsket å dratt på konsert med han.

  Han er så utrolig fin og Kjekk og fantastisk til å synge.

  Jeg ville tatt med min verdens beste venninne fordi hun alltid står der for meg. Dette hadde vært helt fantastisk å vært med på. Jeg er ikke sikkelig big fan. Men jeg er en god god fan av han.

  Jeg har sett han en gang men det er ikke nok fordi jeg er en fan.

  Jeg hadde satt mer enn stor pris på å vinne disse. Jeg har aldri vunnet en slik stor konkurranse. Dette hadde vært utrolig.

  Btw: bloggen er utrolig. leser den minst 1 gang om dagen. Får mye ut av denne bloggen. Mye inspirasjon. Klærne dine osv er kjempe fin. 🙂

 7. Åh, hvis jeg var så heldig å vinne, ville jeg tatt med verdensbeste mamma. En sjikkelig jente tur, jeg bor jo i Sandnes(Stavanger). Så en tur til Oslo å se Eric saade ville vært så utrolig gøy ! 🙂

  hannah.ostvold@hotmail.com

 8. Har alltid likt Eric Saade siden hans förste singel og Lillesösternen min er en enda större fan og hun har bursdag nå snart så skulle värt kjempe morsomt å gi det som en liten gave siden hun alltid har hatt lyst til å dra på en Eric Saade konsert. Hade virkelig satt pris på hvis jeg vant disse billettene.

  synnestomperud@hotmail.com

 9. Jeg har veldig lyst til å vinne fordi jeg vil overraske en god venn som er en stor fan av Eric! Vennen jeg har lyst til å overraske er en kjempe god venn og stiller alltid opp for meg, så jeg har veldig lyst til å gi noe tilbake. Og i og med at hun er en kjempe fan, hadde jeg satt stor pris på to billetter. Som student har jeg ikke så god råd, så dette hadde vært midt i blinken!

 10. Både jeg og venninnen min elsker Eric Saade, derfor hadde det var såå utrolig kult å få vunnet disse bilettene og overraske venninnen min med det. Så mye som henne har gjort for meg, så mye som henne har bidratt med og støttet meg igjennom, ja jeg har ingen ord og det er ingenting som jeg egentlig kan gi tilbake som kan sammenlignes med alt det henne har gjort for meg. Men jeg skulle bare ønske jeg kunne vise henne hvor mye henne faktisk betyr for meg, og hvor utrolig stor pris jeg setter på å ha henne i livet mitt, og hvor stor pris jeg setter på alt det henne har gjort for meg. Jeg har alltid hatt så utrolig lyst til å se Eric Saade live sammen med min bestevenninne, i og med at vi begge er så utrolig fan av han og liker han og musikken han kjempe godt! Bare tanken på hvor glad jeg kan gjøre henne med noe sånt gjør meg selv glad, å se henne glad er virkelig det beste jeg vet, og henne fortjener det mer enn noen andre. Jeg vil så gjerne glede henne<3

 11. Hvis jeg hadde vunnet, så ville jeg tatt med min bestevenn, som er tidenes største fan, og jeg syns hun fortjener det, for hun står alltid opp for meg, selvom noen slenger dritt om meg, så går hun vekk, eller stopper dem, og hun betyr alt for meg, og jeg hadde blitt så glad av og gjøre henne så glad 🙂 Har ikke penger til dette, så dette er en kjempe gave som jeg hadde elsket, og venninnen min hadde elsket 😀

 12. Jeg har veldig lyst til å vinne de bilettene fordi, jeg har elsket eric saade siden første gang jeg hørte han synge, siden første gang har jeg alltid hatt en drøm om å dra på en konsert der han synger, og jeg hadde virkelig satt pris på de bilettene, for å endelig oppfylle en drøm jeg alltid har hatt, jeg vil også glede min bestevenn som virkelig er verdens beste, hun fortjener å få noe tilbake etter alt hun har gjort for meg, hadde virkelig satt pris på de!

 13. Venninnen min er utrolig fan av Eric Saade, og hun oppdaterer seg alltid på hvor han har konsert etc. Når den nå kommer til Oslo så synes jeg virkelig hun fortjener å vinne en billett til denne konserten.

  Hun ville ikke gått glipp av det for en femmer! ;- D Hun kan i tillegg alle tekstene og er helt i skyene når man snakker om han. En EKTE fan med andre ord.

  julie_skovly@hotmail.com

 14. jeg er kanskje ikke den som fortjener det mest å få disse billettene, men det ville ha hjulpet meg så utrolig mye. Jeg har bestandig slitt, igjennom hele livet mitt har jeg slitt psykisk. Noe ingen andre kan legge merke til, jeg føler at ingen vill kunne forstå meg, forstå hvordan jeg lider. Jeg er deprimert, ja der sa jeg det, noe jeg aldri har sagt før. Jeg ønsker så utrolig mye å bli forstått, at noe kunne ta seg brye nok til å se hva som egentlig skjuler seg bak mitt store glis. Alt jeg ønsker er å slippe å tenke, med engang tankene strømmer til, kommer alt det vonde fram. Det som jeg ikke klarer å forstå er hvorfor jeg egentlig er så deprimert som jeg er. Jeg har en helt fantastisk kjæreste, herlige venner, og herlig familie, men likevel, er det noe som er feil. Kjenner du igjen orde alene? det gjør ihvertfall jeg, uansett hvor mange jeg er med, uansett hva jeg gjør, så har jeg fortsatt denne vonde følelsen. Å alt jeg kunne treng nå er å bare komme meg vekk,å kunne høre gleden av hylene jenter, musikk i ørene og latter. Så hvis du ville ha gitt denne fantastiske opplevelsen til meg, er jeg evig takknemlig. Jeg liker veldig musikken til Eric, og favoritten er Marching

 15. Jeg har veldig lyst til å ta med meg en venninne som går igjennom samlivsbrudd hjemme. Foreldrene hennes holder på å skille seg og moren hennes skal faktisk flytte ut denne helgen. Det hadde vært fint og få tatt henne med til Oslo så hun kunne fått litt andre ting å tenke på:)

 16. Jeg vil gi bort den ene/begge billettene til verdens hyggeligste svigersøster!

  Kjæresten min i Ski betyr alt for meg, og søsteren hans er bare helt fantastisk grei. Jeg tror ikke jeg kan vise for henne hvor utrolig takknemlig jeg er for å ha et så fantastisk menneske i livet mitt, enn å gi henne en ekte konsertopplevelse. Lovet taperen som gikk glipp av Hove å ta henne med på The Script en gang, men hvorfor ikke varme opp med Eric Saade? Håper så inderlig at jeg kan glede henne med noe så stort! :)<3

  atlykken@live.no

 17. Ahhh, jeg kan jo ikke akkuratt skryte av megselv og si at jeg er verdens største fan…Men jeg kan ærlig si at en veninne av meg er det. Hun heter rebecca. Vi fortsjener disse billettene fordi vi kommer til å nyte HVERT minutt av konserten. Det kommer til å bli en opplevelse vi kommer til å huske for ALLTID. Jeg kan si at vi har stalket eric saade ganske heftig i det siste, etter vi hørte at han kom til senrum scene. Sist helg så satt vi bare hjemme å skypet om hvor magisk det ville ha vært om vi faktisk dro på den konserten, men siden vi begge var ganske blakke så tenkte vi ikke at det ville vært mulig. Men nå har vi jo en SJANSE…

  Vi fortsjener billettene fordi vi elsker eric saade, og musikken hans.

  Jeg ønsker meg billettene noe så inderlig fordi jeg har lyst til å si til henne at vi kan dra sammen….Hun kommer til å pisse i buksa av glede!

  Jeg er så utrolig glad i henne, og hun har gjort så mye for meg, men det føles som om jeg aldri har kunnet gi noe tilbake.

  Jeg hadde anorexia i sommer (på grunn av kroppspress). Det ble til og med så ille at man kunne se rubbeina mine når jeg sto oppreist. Ingen visste det, untatt henne. Hun hjalp meg gjennom hele veien. Hun fikk meg til å elske mat igjen! hun tokk meg med på resturanger, og caféer. Nå er jeg så utrolig glad ar marerittet er over….men jeg skylder henne fortsjatt en stor tjeneste.

  Bare tanken på annsiktet hennes når jeg sier at jeg har fått tak i billettene, får jeg til å glise som en dust. Alt jeg kan be deg om er »kan du være så snill å gi meg et par med billetter???».

  Men det er jo tross alt opp til deg hvem som får dem 🙂

  annabjarkum@hotmail.com

 18. Jeg har lyst til og vinne denne konkurransen fordi jeg og søsteren min hadde planlagt og dra på bruno mars, men vi fikk ikke rå til både bilettene og hotellet + dem var utsolgt, så jeg vil overraske søsteren min som er stor fan!! 🙂

  Fri aldersgrense

  emilie.p.f@hotmail.com

 19. Ahhh, jeg kan jo ikke akkuratt skryte av megselv og si at jeg er verdens største fan…Men jeg kan ærlig si at en veninne av meg er det. Hun heter rebecca. Vi fortsjener disse billettene fordi vi kommer til å nyte HVERT minutt av konserten. Det kommer til å bli en opplevelse vi kommer til å huske for ALLTID. Jeg kan si at vi har stalket eric saade ganske heftig i det siste, etter vi hørte at han kom til senrum scene. Sist helg så satt vi bare hjemme å skypet om hvor magisk det ville ha vært om vi faktisk dro på den konserten, men siden vi begge var ganske blakke så tenkte vi ikke at det ville vært mulig. Men nå har vi jo en SJANSE…

  Vi fortsjener billettene fordi vi elsker eric saade, og musikken hans.

  Jeg ønsker meg billettene noe så inderlig fordi jeg har lyst til å si til henne at vi kan dra sammen….Hun kommer til å pisse i buksa av glede!

  Jeg er så utrolig glad i henne, og hun har gjort så mye for meg, men det føles som om jeg aldri har kunnet gi noe tilbake.

  Jeg hadde anorexia i sommer (på grunn av kroppspress). Det ble til og med så ille at man kunne se rubbeina mine når jeg sto oppreist. Ingen visste det, untatt henne. Hun hjalp meg gjennom hele veien. Hun fikk meg til å elske mat igjen! hun tokk meg med på resturanger, og caféer. Nå er jeg så utrolig glad ar marerittet er over….men jeg skylder henne fortsjatt en stor tjeneste.

  Bare tanken på annsiktet hennes når jeg sier at jeg har fått tak i billettene, får jeg til å glise som en dust. Alt jeg kan be deg om er »kan du være så snill å gi meg et par med billetter???».

  Men det er jo tross alt opp til deg hvem som får dem 🙂

  annabjarkum@hotmail.com

 20. Enkelt og greit, jeg har kjempe lyst til å se han. Samtidig har jeg også lyst til å innvitere en venninne som jeg vet også har kjempe lyst til å se han. Jeg vet akkurat hvilken venninne jeg skal innvitere siden hun byttet skole i år. Hun er min beste venninne, og det er en stor forandring å se en person 1 gang i uken eller bare annenhver uke fra å se henne hver eneste dag og kunne fortelle henne absolutt alt hele tiden. Tror hun og jeg hadde hatt godt av en ordentlig kveld med masse kvalitetstid for å kunne få hjelp til å opprettholde kontakten. Dessuten er hun den venninnen jeg alltid går på konsert med, så dette er en perfekt anledning til å ordentlig få tilbake kontakten igjen! Kjempe koselig hvis jeg og min venninne skulle bli valgt ut<3

  tonette.hildrum@hotmail.com

 21. Jeg synes jeg skal vinne for eg har vært kjempe stor fan av han i tre år nå 🙂 jeg har bare så lyst til å overraske ei venninne med billetter til konserten så jeg håper virkelig jeg vinner 😀

 22. Ahhh, jeg kan jo ikke akkuratt skryte av megselv og si at jeg er verdens største fan…Men jeg kan ærlig si at en veninne av meg er det…. Hun heter rebecca. Vi fortsjener disse billettene fordi vi kommer til å nyte HVERT minutt av konserten. Det kommer til å bli en opplevelse vi kommer til å huske for ALLTID. Jeg kan si at vi har stalket eric saade ganske heftig i det siste, etter vi hørte at han kom til senrum scene. Sist helg så satt vi bare hjemme å skypet om hvor magisk det ville ha vært om vi faktisk dro på den konserten, men siden vi begge var ganske blakke så tenkte vi ikke at det ville vært mulig. Men nå har vi jo en SJANSE…

  Vi fortsjener billettene fordi vi elsker eric saade, og musikken hans.

  Jeg ønsker meg billettene noe så inderlig fordi jeg har lyst til å si til henne at vi kan dra sammen….Hun kommer til å pisse i buksa av glede!

  Jeg er så utrolig glad i henne, og hun har gjort så mye for meg, men det føles som om jeg aldri har kunnet gi noe tilbake.

  Jeg hadde anorexia i sommer (på grunn av kroppspress). Det ble til og med så ille at man kunne se rubbeina mine når jeg sto oppreist. Ingen visste det, untatt henne. Hun hjalp meg gjennom hele veien. Hun fikk meg til å elske mat igjen! hun tokk meg med på resturanger, og caféer. Nå er jeg så utrolig glad ar marerittet er over….men jeg skylder henne fortsjatt en stor tjeneste.

  Bare tanken på annsiktet hennes når jeg sier at jeg har fått tak i billettene, får jeg til å glise som en dust. Alt jeg kan be deg om er »kan du være så snill å gi meg et par med billetter???».

  Men det er jo tross alt opp til deg hvem som får dem 🙂

  annabjarkum@hotmail.com

 23. Ahhh, jeg kan jo ikke akkuratt skryte av megselv og si at jeg er verdens største fan…Men jeg kan ærlig si at en veninne av meg er det. Hun heter rebecca. Vi fortsjener disse billettene fordi vi kommer til å nyte HVERT minutt av konserten. Det kommer til å bli en opplevelse vi kommer til å huske for ALLTID. Jeg kan si at vi har stalket eric saade ganske heftig i det siste, etter vi hørte at han kom til senrum scene. Sist helg så satt vi bare hjemme å skypet om hvor magisk det ville ha vært om vi faktisk dro på den konserten, men siden vi begge var ganske blakke så tenkte vi ikke at det ville vært mulig. Men nå har vi jo en SJANSE…

  Vi fortsjener billettene fordi vi elsker eric saade, og musikken hans.

  Jeg ønsker meg billettene noe så inderlig fordi jeg har lyst til å si til henne at vi kan dra sammen….Hun kommer til å pisse i buksa av glede!

  Jeg er så utrolig glad i henne, og hun har gjort så mye for meg, men det føles som om jeg aldri har kunnet gi noe tilbake.

  Jeg hadde anorexia i sommer (på grunn av kroppspress). Det ble til og med så ille at man kunne se rubbeina mine når jeg sto oppreist. Ingen visste det, untatt henne. Hun hjalp meg gjennom hele veien. Hun fikk meg til å elske mat igjen! hun tokk meg med på resturanger, og caféer. Nå er jeg så utrolig glad ar marerittet er over….men jeg skylder henne fortsjatt en stor tjeneste.

  Bare tanken på annsiktet hennes når jeg sier at jeg har fått tak i billettene, får jeg til å glise som en dust. Alt jeg kan be deg om er »kan du være så snill å gi meg et par med billetter???».

  Men det er jo tross alt opp til deg hvem som får dem 🙂

  annabjarkum@hotmail.com

 24. em_cb95@hotmail.com

  Akkurat her jeg sitter nå, så sitter jeg og lytter til Eric Saade – Miss Uknown. Jeg sitter og smiler for meg selv, for det er akkurat det musikken hans gjør: får meg i bedre humør.

  Musikken hans er sååå bra og fengende, og det hjelper mye å høre på sangene hans hvis man har en dårlig dag, for musikken hans gjør dagen så mye bedre! Han er jo også sinnsykt kjekk, og jeg bare smelter av utseende hans – og spesielt når han ler og viser det nydeligste smilet sitt!

  Jeg har også ALDRI vært på en konsert før, og det hadde betydd mye om hans konsert var min aller første 🙂

 25. Jeg har lyst til å vinne denne konkurransen ved å være ærlig først.

  Jeg har lyst å vinne for da jeg var i sverige og skulle til konserten og det var første gang moren min ga meg penger til konserten, men der som skjedde er at jeg ble kastet ned på bakken og ble tråkket på av masse fans og etter den dagen i sverige, tenkte jeg at en dag vil jeg se han, men moren min maser om at vi ikke har råd, så derfor ønsker jeg å vinne, håper du gir meg en sjanse <3

 26. Jeg har veldig lyst til å vinne de bilettene fordi, jeg har elsket eric saade siden første gang jeg hørte han synge, siden første gang har jeg alltid hatt en drøm om å dra på en konsert der han synger, og jeg hadde virkelig satt pris på de bilettene, for å endelig oppfylle en drøm jeg alltid har hatt, jeg vil også glede min bestevenn som virkelig er verdens beste, hun fortjener å få noe tilbake etter alt hun har gjort for meg, hadde virkelig satt pris på de!

  Emelie.1993@live.no

 27. For å være ærlig, så hater jeg disse konkurransene fordi jeg føler jeg ikke fortjener å vinne slike store premier… Jeg har lært meg å ikke ha for gode forventninger til ting fordi jeg har aldri hatt noe som beviser for at jeg er bra nok.

  men det hadde vært morsomt å dra på konsert å skrike seg helt hes med en venninne 🙂

  Epost er: 40249520@online.no

 28. Jeg vil ha denne konserten for eric er mitt forbilde, jeg elsker han fullstendig. Jeg vil ha denne billeten siden jeg ikke har råd, jeg håper du forstår meg, han betyr mye, akkurat som justin betyr mye for andre <3 🙂 kos fra meg ♥

 29. Hei Anniken!

  Jeg har utrolig lyst til å dra på denne konserten med bestevenninnen min, fordi vi liker han utrooolig godt! Itillegg til dette så har ikke venninnen min råd til å dra på konsert, hun får aldri penger til sånne ting og tror egentlig aldri hun har vært på en stor konsert. Hun har vært veldig deprimert de to siste årene pga. en tragisk hendelse, derfor syns jeg hun fortjener litt glede i livet. Hadde hatt utrolig lyst til å se gleden i øynene hennes, hvis jeg hadde fortalt hun at jeg hadde 2 billetter til Eric Saade (!!!!!!) for hun og meg. Vi ble så sinnsykt stoked når vi fikk vite at han skulle til Norge, men.. hun hadde jo ikke råd. Og jeg har ikke lyst til å dra med noen andre enn hun, så hadde satt utrooolig stor pris på om jeg fikk lov til å få disse billettene for å glede min aller bestevenninne med selveste Eric Saade!

  Du er super uansett, Anniken <3

  nordstrmv@yahoo.com

 30. hei! Først og fremst så liker jeg han veldig godt og syntes at han ser veldig bra ut, i tillegg til dette ønsker å vinne disse billettene for å overraske verdens beste kjæreste! vi har et avstandsforhold som gjør at vi ikke møtes så ofte og som gjør at forholdet går litt opp og ned. Så hadde vært veldig gøy å gitt han denne overraskelsen så vi kunne ha funnet på noe gøy sammen bare jeg og han! 🙂

  theaamaliee@hotmail.com

 31. Jeg har en bestevenninne, som også er min tvillingsøster og vi har vært sammen i litt over 16 år! Hun er absolutt den beste venninnen man kan ha og nå som vi første gang har startet på videregående hver for oss og ikke er i samme klasse for første gang vil jeg glede henne med en billett til Eric Saade!:D hun er kjempe flink på skolen og jeg er kjempe sikker på at dette er en opplevelse hun aldri kommer til å glemme:) vi har vært med hverandre tykt og tynt og dette fortjener hun virkelig og han er jo super kjekk! Kos deg masse med konserten og håper du får en fantastisk opplevelse😊

  Elsker bloggen din og kommer til å fortsette å lese bloggen din uansett hva!

  Mvh

  Yee.mi9girly@hotmail.com

 32. skulle gjerne ha vunnet disse bilettene, men dessverre bor jeg 9 timer unna oslo med bil, og jeg har heller ikke tid i helga, så litt kipt da men, kos deg så masse på konserten da sophie!!!!!!

 33. Hei Anniken ♡

  Jeg har utrolig lyst til å overraske min aller beste venninne med en Eric Saade billett. Hun har hatt en veldig vanskelig tid, mange operasjoner og krevende for alle rundt henne. (Jeg skal ikke gå så mye inn på dette.) I tillegg til alt dette mistet hun en av sine nærmeste venninner for et par uker siden + at flere av nære familie medlemmer har gått bort bare i 2013. Altså hun har hatt det veldig vanskelig.

  Venninnen min må være Eric sin aller største fan! Hun snakker om han hele tiden, uten mellomrom 24/7!! Hun lovte meg at hvis hun en gang fikk gå på en konsert med han skulle hun ikke snakke om han til meg på en uke! Gud så deilig! Jeg skal ikke lyve på meg og si at han ikke er kjekk.. For det er han! ♡ DU SKULLE BARE SETT ROMMET HENNES!

  Hun har også bursdag neste uke og dette hadde vært den perfekte bursdagsgave! ♡

  – Lisa ♡ Lisa_elliot1@hotmail.com

 34. Jeg har kjempe lyst til å vinne bilettene fordi kjæresten min har akkurat mistet sin bestevenn. han tok selvmord fordje uke og skal i begravelse på fredag.. Har veldig lyst til å vinne for å kunne dra han med på konserten og få han til å ha det kjekt, uten å tenke på han 🙁

  Han har en veldig tøff periode nå og ønsker virkelig alt at jeg vinner, å kan ta med gutten min på konsert 🙂

  e-post : ericah.m@hotmail.no

 35. Så sinnsykt gøy! Jeg har hatt så lyst til å dra på denne konserten, men har desverre ikke fått anledning til å kjøpe billetter selv. Jeg har vært fan av Eric Saade helt siden han var med i gruppen What’s Up i 2007, og jeg så han i bakgrunnen i den svenske versjonen av «You are the music in me» som ble spilt på Disney-channel. Det høres kanskje patetisk ut, men jeg har elsket han helt siden det. Det å se han vokse fra han var med i det lille, svenske boybandet til å være med på TV, Melodi Grand Prix, 4 album(det siste som kom for en uke siden) og til sammen 6 år. Det er ganske lenge. Å vokse opp med han har vært supert, og han er et fantastisk forbilde. I alle fall så synes jeg det er en super mulighet at du deler ut billetter, og setter pris på muligheten selv om jeg ikke skulle vinne. 🙂

 36. Jeg ønsker virkelig å vinne disse to bilettene, ikke bare fordi jeg er fan selv, men fordi jeg vil gjøre dette for en veldig god venninne som er enda større fan !! Hun elsker han og hennes største drøm er å få oppleve en Eric Saade konsert! Krysser fingrene og gleder meg til å få svar.. Klem :))

  helle-sl@hotmail.com

 37. Er og har alltid vært en stor fan av Eric saade siden første gang jeg hørte om han, men jeg har desverre aldri hatt muligheten til å få dratt på konsert med han..

  Det hadde vært utrolig morsomt og en stor opplevelse for meg å få sett han i virkeligheten optre live enn å høre han fra iphaden og tv’n!

  Håper virkelig jeg får denne muligheten.

  Klemmer <3

 38. Jeg vil ha de billettene fordi jeg aldri har vært på

  En konsert før. Og har ønsket det lenge.

  Og eric saade er flink til å synge.

  PS:du er verdens beste elsker bloggen din

  Jeg ser opp til deg..❤❤

 39. Jeg har veldig lyst til å vinne disse bilettene fordi jeg er veldig stor fan av han og har vært det i 4 år. Jeg har alltid hatt en stor drøm om å få dra på konsert med han og møte han, men har aldri fått muligheten av mange grunner. Jeg vil også glede venninen min, hun er også fan av han og hun har vært gjennom mye og fortjener virkelig dette. Hun er en av de sterkeste personene jeg kjenner og har opplevd så mye ufortjent. Hun er værdens hærligste, snill, omsorgsfull, setter alltid andre foran seg selv og smiler alltid. Håper virkelig at jeg kan vinne disse billettene så jeg får muligheten til å ta med meg veninnen min og glede henne. Hun har gjort så mye for meg.

  Ps: Elsker bloggen din <3

  E-post: korne-br@online.no

 40. Jeg er KJEMPE stor fan av Eric Saade! Har vært det lenge! Men jeg har ikke fått vært på noen av konsertene hans. Det hadde vært en så utrolig fin opplevelse å få dratt på konserten hans. Jeg elsker musikken hans!

 41. Høres utrolig gøy ut. Jeg har lyst og vinne fordi jeg har kjempe lyst til og overraske ei venninne av meg i klassen som jeg nettopp har blitt kjent med. Og dra på en helgetur til Oslo, sove på hotell og dra på denne konserten med henne, tror jeg hun hadde blitt utrolig glad for. Det tror jeg hun hadde hatt kjempe lyst til, også er hun helt gal etter Eric Saade! Hun synes han er utrolig kjekk, noe jeg også synes da, haha! Jeg har også alltid hatt en drøm om og få møte han IRL. Har aldri sett han irl, og min største drøm er og få møte han. Håper virkelig jeg får muligheten til og dra på denne konserten, hadde gjort livet mitt så myye bedre! 🙂 Og forresten: Lykke til alle sammen! Alle fortjener og vinne, ingen må komme med sin aller beste grunn til og vinne, for alle fortjener det. 🙂 Men så må denne herlige og fine jenta ta et valg, og trekke ut den personen som virkelig fortjener og vinne. <3

 42. Jeg vil gjerne ta med meg bestevenninnen min på denne konserten! Jeg synes hun fortjener en oppmuntring nå, etter all dritt hun har fått/vært gjennom de siste mnd. Vi hadde ikke snakket sammen på 3-4 mnd, fordi vi hadde en stor krangel. Men nå på fredag møttes vi endelig igjen, og fikk ordnet opp i alt. Nå har hun flyttet hjem til Bergen igjen, etter å ha bodd et år i Larvik. Så nå er det ikke like lett for oss å møtes ofte, i og med at vi bor på hver vår side av landet.

  Håper jeg kan ta med bestevenninnen min på denne konserten, for å vise hvor mye hun betyr for meg!

  charly-ferarry@hotmail.com

 43. Å få dratt på Eric Saade konsert har jeg drømt skikkelig lenge. Han er den beste gutten fra Sverige med et stort talent! Han har også vært en del ganger i Norge men jeg har ikke fått muligheten til å se han, til og med når han var i Drammen! Jeg har så lyst på disse billettene og dra på konserten med bestevennen min. Hun har vært der for meg når jeg trenger noen, hun er så snill og smilet hennes er perfekt. Faren hennes var så snill så han bestilte billetter til Justin konserten, da fikk jeg muligheten til å se en av mine største idol. Uten henne hadde jeg ikke hatt et så fint liv som nå! Jeg har så lyst til å overraske henne med noe som billetter til Eric Saade konserten, hun hadde elsket det! Hadde blitt utrolig glad om jeg vant! 🙂

 44. Jeg kan ikke si annet en at bestevennen min er verdens største fan, og det er ikke kødd engang, men problemet er at foreldrene hennes er så utrolig strenge med treningene hennes og slikt at hun ikke fikk kjøpe billetter, men hun har snart bursdag og hvis jeg da vinner billetter og gir henne det i bursdagsgave så vet jeg at foreldrene hennes vil la oss dra!!

  Vær så snill og hjelp meg med å gjøre drømmen hennes virkelig, hun betyr så utrolig mye for meg, og det er utrolig viktig og passe på gode venniner, det fins ikke mange av de!

  Celine_nordheim98@hotmail.com

  <3

 45. Jeg vil gjerne vinne disse billettene sånn jeg kan overraske en venninde som har det ganske vanskelig for tiden. Den nærmeste onklen hennes har en alvorlig type kreft og hun har det vanskelig med å være positiv i hverdagen, er lei seg nesten hele tiden og er veldig redd for hvor lenge hun har onklen sin, de vet nemlig ikke hvor lenge han kommer til å vere her sammen med de… Hun tilbringer all den tiden hun kan sammen med han. Hun går nå påbygg til generell studeikompetanse og er veldig redd for hvordand det komme til å gå med henne dette året. Hadde vert helt fantastisk å vunnet desse billettene å fått gledet henne.

  malinbaade@live.no

 46. E vil gjerne ha dei to billettene. Og det er fordi e og søstra mi måtte selge Selena gomez billettene våre og vi rakk ikke å bestille til JB sin konsert. E har vert fan av han siden 2011 og han er drit peen. Men e vil gi den ene billetten til søstra mi slik at vi får oppleve en konsert ilag og begge digger han. Never say never

 47. jeg har virkelig lyst til å vinne disse bilettene for jeg har en veninne som jeg har skjent jeg var født, og nå går vi på forskjellige skole og møtes veldig skjeldent. vi to dro mange ganger på oslotur med mødrene våre når vi var små for å se på disney on ice, så det hadde vært super gøy å dra igjen 🙁 jeg har veldig lyst til å ta henne med på en konsert for vi er egentlig ganske forskjellige men begge elsker å danse til høy og bra musikk og bare være oss gale selv <3

  kanysk98@yahoo.no

 48. I fjor begynte jeg på ny skole i ny by, kjente ingen. Begynte i en klasse med ganske dårlig miljø, men fikk meg etterhvert to bestevenninner, og vi holdt sammen gjennom tykt og tynt i hele 1. klasse på vgs. Dessverre fant jeg ut at den linja (musikklinje) ikke passet meg noe særlig, og det samme gjorde den ene av bestevenninnene mine. Jeg ville så absolutt ikke forlate hun som var igjen i klassa aleine, i og med at det dårlige miljøet der gjør at hun ikke har så mange å være med, og har fortsatt skyldfølelse for at vi begge forlot henne for en annen skole som ligger nærmere der vi bor. I tillegg til at hun nå er mer alene, er faren hennes bipolar og hun har det ikke alltid like lett hjemme. Foreldrene er også skilt, så det er ikke alltid like mye å rutte med. Vi er fortsatt sammen på fritida av og til heldigvis, men jeg har så lyst å gjøre noe sånt for henne, for å vise henne hvor mye hun betyr for meg selv om vi ikke går på skole sammen lenger! Hun er virkelig såå god, og fortjener bare det beste. Alle fortjener en slik venninne <3 Ikke nok med det, men hun har også tilfeldigvis bursdag nå på torsdag 12. september, og hva ville vel vært bedre enn konsertbilletter til favorittartisten hennes? ååå, det hadde vært noe!

  ingridskudal@hotmail.com

 49. Jeg har lyst til å glede en av mine beste venniner med en konsert billet, fordi vi to har alltid vært stor fan og har drømt lenge om å dra på konsert:) hadde vært kjempe gøyt og kunne fått dratt på konsert.

  maria.aleksandra@gmail.com

 50. Jeg vil ta med min verdens aller beste venn på konserten fordi hun har bursdag på Lørdag. Og faktisk for noen dager siden så sa hun ¨jeg har såå lyst på eric saade konsert¨. Vi møtes ganskje skjelden siden hun bor et par timer unna, så det blir annenhver helg eller lengre, men vi har det såå gøy sammen når vi først møtes og jeg vil vise hvor mye hun betyr for meg! Så det hadde vært helt sykt å overrasket henne med en oslo-helg, det hadde vært midt i blinken til oss begge!

  Håper jeg vinner denne konkurransen, så hun får verdens beeste feiring!

  Emma_skjefte1@hotmail.com

 51. Hvis jeg hadde vunnet ville jeg tatt med min bestevenninne. Vi har kjent hverandre i 13 år, og er så og si vokst opp sammen. Det er så mange minner som har hatt sammen.. Men nå har hun flyttet 4 timer unna, for å gå på skole.. Noe som vil si at vi ser hverandre svært sjeldent. Det hadde vært en opplevelse å reist på jentetur for å se selveste Eric Saade ! Jeg er STOR fan. Han var på VG-lista i fjor, men da kunne jeg ikke gå siden jeg lå strekt ut på sofaen (syk). Så jeg har nøyet meg med synet av han på tv-skjermen og pc-skjermen.. I tillegg er spotifylista mi proppa full med sangene hans. hehe..

  Det hadde betydd utrolig mye å fått opplevd dette sammen med bestevenninna mi !

  E-post: tonje.1996@live.no

 52. Hvis du leser gjennom kommentarene over her, ser du mange som forteller om triste historier som både de selv og venninnene/kjæresten har gjennomgått.

  Jeg er egentlig ganske glad jeg slipper det. Veldig lite i livet mitt har gått dårlig og jeg har det veldig bra. Så kanskje jeg ikke fortjener disse billettene like mye som alle de over meg.

  Likevel tror jeg nok jeg har mere lyst på dem.

  Eric Saade har vært en artist jeg har hørt på siden Manboy, hans første deltakelse i Melodifestivalen. Han har en utrolig flott stemme og er en kjempeflink danser. Hans nyeste album, forgive me, er noe av det beste jeg har hørt. I tillegg virker han som en utrolig flott fyr, hvertfall nå i det siste. Etter han slo opp med Molly kom han ganske langt ned i kjelleren, men han har endelig kommet seg opp igjen. Bedre enn noen gang.

  Hadde jeg vunnet disse billettene hadde jeg blitt så utrolig glad. En konsert med Eric Saade er noe jeg har ønsket meg siden 8.klasse. Nå går jeg 1.vgs, så det begynner å bli en stund siden.

  Jeg er kanskje ikke den som fortjener det mest eller trenger det mest akkurat nå. Men det hadde virkelig vært en drøm i oppfyllelse og et minne for livet.

 53. Hei Anniken 🙂

  Grunnen til at jeg ønsker å få disse billettene er for min kjæreste, har mistet sin bestevenn. Han tok selvmord forje uke og han er ikke seg selv.. Deppet, sjokket og forvirret, så jeg ønsker å ta han med på denne konserten 🙂 noe som jeg håper han virkelig vil like.. Så jeg håper på mitt sterkeste at du forstår meg og vil «hjelpe» meg 🙂

  Ericah.m@hotmail.no

 54. Hei!

  Det er veldig mange som ønsker å vinne. Men jeg mener jeg burde vinne billettene fordi jeg vil overaske min venninne. Jeg vil vinne for at hun skal oppleve noe hun har ønsket lenge! Hun var nær drømmen i fjord på en konsert han holdt i Sverige da, men moren ble syk og lå på sykehus i 2 måneder. Jeg synes veldig synd på henne og vil gjerne at hun skal få oppleve noe hun har ønsket i flere år nå.

  Håper at drømmen blir til virkelighet! Lykke til med valget 🙂

  kontakt: chalotte-aan@live.no

 55. Jeg har kjempe lyst og ta med bestevenninne min på konsert i og med at hun er kjempe fan av Eric Saade!! Vi har fått lite tid sammen i det siste pga mye skole og jeg har veldig lyst å få feiret bursdagen hennes og min ilag på denne konserten:) hun har nettopp hatt bursdag og jeg har bursdag på konsertdagen 14 september, så det hadde vært en super bursdagsfeiring for oss begge ilag:) og også en perfekt litt sen bursdagsgave til henne!

  Epost: sofiethorvik@live.no

 56. Kjæresten min elsker Eric Saade over alt på jord. Tror ikke jeg klarer å beskrive hvor mye han betyr for henne. Jeg hadde kjempelyst til å ta henne på Eric Saade konserten, men så hadde jeg ikke penger. Derfor ønsker jeg å vinne disse billettene, sånn at jeg kan overraske henne og ta henne med på denne konserten. Det ville betydd utrolig mye for henne, og det ville betydd utrolig mye for meg å kunne gjøre henne så lykkelig. Det fortjener hun virkelig! Jeg fortjener kanskje ikke billettene mer enn andre her, men i mine øyne fortjener kjæresten min dem mest i hele verden.

 57. Hvorfor jeg fortjener å vinne:

  Jeg har en vennine som jeg har kjent helt siden vi ble født. Vi har vært uadskillige fra den gang. Dette gjelder også vår store kjærlighet ovenfor Eric Saade! Helt siden første gang vi så han sammen for noen år siden, har vi vært fan av han. Det er nok mange som føler det samme med sin bestevennine. Men min, er virkelig den beste! vi har opplevd så mye sammen. senest i sommer dro vi alene til Usa sammen. det var en opplevelse for livet. i tillegg til alt dette er vi kusiner og er født med bare 10 dagers mellomrom, haha. vi har liksom vært uadskillige vi to. men jo poenget er at dette hadde gledet henne så mye. hun hadde blitt verdens gladeste jente.

  måtte den beste vinne 🙂

  -Helene 16 år

 58. Hei Anniken!

  Jeg har veldig lyst å glede venninnen min, Ida, med en konsertopplevelse. Vi flyttet nylig sammen til Oslo, og hun har det i skrivende stund litt trøblete med kjæresten. Selv «sendte» jeg kjæresten min til millitæret i Bardufoss i begynnelsen av august, og har ikke sett ham siden. Det hadde vært supergøy å overraske henne med noe annet enn ferdig middag i en hektisk hverdag, rett og slett for å ha en skikkelig girls night out sammen. Som du sier, Eric Saade er jo ikke akkurat lite kjekk!

  Hadde i tillegg passet perfekt fordi vi for få dager siden konkluderte at vi aldri hadde vært på en ordentlig konsert sammen og burde få til dette i nærmeste fremtid, tross et stramt studentbudsjett, hihi 🙂 Krysser fingre og tær!

 59. hadde jo hvert en drøm å få dra på eric saade konsert da! Grunnen min er rett og slett bare at jeg vil overaske min fantastiske kusine som drar til polen til mandag, det hadde jo bare toppet kaka å gi henne bilett til en hun er så stor fan av. Og fordi vi ikke får sett hverandre på en stund. Jeg vet at dette er en drøm for ikke bare hun, men jeg syntes hun fortjener det siden hun er så herlig! har også hvert fan av tone damli så lenge, så da de spilte inn musikkvideo ble hun helt keen, haha. I og med at vi ikke går på samme skole lenger heller, hadde det hvert koselig å gjøre noe sammen med henne!:-) ilise97@hotmail.com

 60. Jeg elsker Eric Saade! Kommer fra Sverige selv (bor i Norge).,Så har likt han i maaange år,før han ble kjent i utlandet! Og Eric kommer fra samme sted som broren min,Skåne( så har alltid hatt lyst til å møte/sett han når jeg har vært på besøk der). Har prøvd og fått tak i billetter,men har ikke fått det til 🙁 dessuten så var jeg syk når han var i Oslo i fjor (på vg-lista men da kunne jg jo ikke dra 🙁 ) Det jeg liker med han… Alt!, stemmen,uteseendet sangene,ahh,hadde vært himmelsk å vinne! Elsker Eric! <3 :’) jeg ønsker å overraske en av mine beste venner,hun hadde elsket å få det i bursdagsgave! Hun hadde bursdag i går 9/9-99! hun er så utrolig og jeg vill vise hun at hun virkelig betyr mye for meg! Dessuten så liker hun Eric også,og hun og jeg vill så gjerne på en konsert! Kommer dø av misunnelse av den personen som vinner billettene! llmpsg@hotmail.com

 61. Jeg håper på å vinne de to billettene, og overaske min nydelige venninne!

  Hun er helt fantastisk person og er en gledespreder. Vi har sett Eric Saade synge en gang som var i Trondheim i fjor. vil gjerne gjennta det, jeg vil skape et fint minne og dele den opplevelsen med henne 🙂

  idaj1999@hotmail.com

 62. Henriette Hauge Klopstad

  henrietteklopstad@gmail.com

  JEG HAR SÅ UTROLIG LYST TIL Å VINNE, HAR VÆRT FAN AV HAN HELT SIDEN JEG SÅ HAN FOR FØRSTE GANG I LIVET MITT! JEG PRØVDE SÅ HARDT Å FÅ TAK I BILLETTER MEN JEG KLARTE DET IKKE OG DA BEGYNTE JEG Å GRÅTE SÅ MYE, HADDE VÆRT EN STOR DRØM OM JEG FIKK VINNE BILLETTENE!! HADDE VÆRT HELT USANNSYNLIG Å SE HAN FOR FØRSTE GANG! OG MIN ALLER BESTE VENNINNE SOM NETTOPP ER FERDIG MED KREFT HADDE BURSDAG FOR EN UKE SIDEN, OG HUN ER UTROLIG STOR FAN HUN OGSÅ OG HUN FIKK IKKE TAK I BILLETTER OG JEG HAR SÅ LYST TIL Å OVERASKE HENNE MED EN BILLETT TIL Å SE IDOLET SITT SAMMEN MED MEG FOR Å FEIRE BURSDAGEN HENNES OG AT KREFTEN HENNES ENDELIG ER BORTE!

 63. Jeg har så utroolig lyst på disse billettene, ganske enkelt for å ta med min beste venn gjennom tykt og tynt som alltid er der for meg når jeg trenger det. Hun virkelig elsker musikken hans, for ikke og snakke om han! Hun er utrolig herlig person, og hun hadde virkelig blitt glad for å få dra på konserten hans i gave!

  candita1998@live.no

 64. Jeg vil veldig gjerne vinne billettene! Ikke egentlig for å glede meg selv, for jeg kan ikke uttale meg noe om han. Men jeg vil veldig gjerne kunne overraske bestevennina mi, som jeg vet er veldig fan av han! Hun har akkurat gått gjennom en utrolig tøff periode.. Hun mista pappaen sin, bestemoren og kjæresten på 2 mnd, så håper på å få lyse opp hverdagen hennes bittelitt 🙂

 65. Jeg har veldig lyst til og vinne disse bilettene, fordi storesøstra mi nettopp har flyttet hjem igjen etter å ha bodd sammen med tanten sin, og flyttet noen måneder senere til pappaen sin, og har nå kommet hit til oss(mamma, meg og broren min). Vi synes begge han er farlig kjekk, og det hadde jo vært koselig hvis vi dro på konsert sammen, da. Fin måte og finne tilbake kontakten på <3

  Kine98@live.no

 66. Jeg har veldig lyst til å vinne disse billettene til meg og bestevenninnen min. Jeg har ikke sett hun siden i starten av juli, og grunnen til dette er fordi hun har flyttet og bor langt unna. Vi har allerede planlagt å finne på noe sammen til lørdagen, men vi vet ikke hva. Så derfor hadde det vært utrolig bra med en tur til Oslo, samt å avslutte kvelden på konsert med en av hennes favorittartister, nemlig Eric Saade.

  -xmalenev@gmail.com

 67. Jeg vil gjerne vinne disse billettene, og jeg vil gjerne overraske bestevenninnen min som har hatt det utrolig vanskelig i løpet av dette året, da en av hennes nærmeste gikk bort, nemlig tremeningen hennes som var som en søster for henne. Jeg mener hun bør vinne disse billettene så hun får noe annet å tenke på, samt at hun fortjener det så utrolig mye! Hun er storfan av Eric Saade og har så lyst til å se en av hans konserter. Jeg vil gjerne vinne disse både for å få en fin konsertopplevelse, samt å glede min beste venninne.

  Julie_skovly@hotmail.com

 68. Hvis jeg blir den heldige vinneren av billettene vil jeg ta med meg bestevennen min. Han har det veldig vanskelig for tiden, i og med at onkelen hans ble drept, og bestemora har kreft. Derfor vil jeg være et lyspunkt i hverdagen hans med ihvertfall å bidra med dette! Jeg synes også Eric er en utrolig dyktig, og ikke minst kjekk artist! Så dette hadde både meg og han satt enormt stor pris på.

Leave a reply