JUST A BLACK WEDNESDAYJUST A BLACK WEDNESDAYJUST A BLACK WEDNESDAY

· HVA SKJEDDE EGENTLIG I GÅR? ·

Noen som fulgte med på Snapchat i går? Heheh, jeg vet ikke hva som skjedde der. Tanken poppet opp i hodet mitt klokken 5 på natten, og dagen etterpå var jeg fast bestemt. Let´s do it. Jeg skal fortelle mer om det senere. Noen som er lei av dette gråe været? Jeg kjenner at energi nivået synker etter å ha vært på en heidundranes tur til Hemsedal. Det er alltid litt «down» å komme hjem fra sånne ting. Så mye som har skjedd i så mange dager, så BÆM. Hallo, mandag og hallo normale liv. Såå, hva skal man ta seg til i dag? Jeg tenker ofte på hvor dårlig jeg er på å gjøre ting. Altså, da snakker jeg om museumer, gokart, bowling, kino?? Hvorfor gjør jeg ikke sånne gøye ting som jeg gjør når jeg er i utlandet? Hva er forskjellen. Det er ikke akkurat sånn at det er manko på aktiviteter, så why not? Kanskje på tide med flere JA enn NEI.

// Someone who looked at Snapchat yesterday? Hehe, I do not know what happened there. The idea popped into my head at 5 o’clock at night, and the next day I was determined. Let’s do it. I’ll tell you more about it later. Someone who is tired of this gray weather? I know that energy level drops after being on a crazy trip to Hemsedal. It’s always a little «down» to come home from such things. So much has happened in so many days, so BAM. Hello, Monday and hallo normal lives. So, what to do today? Museums, bowling, cinema? I always do stuff like that when i´m traveling. Maybe time for more YES than NO //

JUST A BLACK WEDNESDAY

21 Responses to JUST A BLACK WEDNESDAY

    • Hm, 1.68 og jeg aner ikke hva jeg veier haha. Tror ikke jeg har veid meg siden jeg var 12

  1. Hei, prøver igjen, hvor kjøpte du solbrillene dine, og vet du navnet på akkurat de du har?

  2. Jeg har tenkt på akkurat det samme. Det skal komme flere JA ut i fra min munn, tenk så mye kjekt du kan få oppleve! Håper du har noen fantastiske dager <3

Leave a reply