VIL DU PÅ KONSERT TIL DITT IDOL?VIL DU PÅ KONSERT TIL DITT IDOL?

· LIBRESSE DAILY FRESH ·

Dere fikk kanskje med dere videoen jeg lagde om Libresse sitt nye truseinnlegg? Det ble en morsom og «klam» video, for å si det enkelt! Det var en helt enorm forskjell på de to forskjellige hanskene, altså det gamle og nye truseinnlegget. Så det er ikke noe tvil om at dette var noe som fungerte!

VIL DU PÅ KONSERT TIL DITT IDOL?

KONKURRANSE SAMMEN MED LIBRESSE

Nå har det seg sånn at det fortsatt er mulighet til å bli med i konkurransen om å vinne billetter til din drømmekonsert og Spotify premium! Jeg har allerede meldt meg på, og sangen som tar pusten fra meg er «Ride» med Lana Del Rey. Dette er en sang som betyr utrolig mye for meg, og alltid får meg så utrolig glad. Ah, jeg har så mye gode og vonde minner til denne sangen, men den tar likevel fortsatt pusten fra meg.

For å delta i konkurransen med din favoritt sang kan dere klikke HER

Masse masse lykke til!

VIL DU PÅ KONSERT TIL DITT IDOL?VIL DU PÅ KONSERT TIL DITT IDOL?

2 Responses to VIL DU PÅ KONSERT TIL DITT IDOL?

Leave a reply