Karpe Diems 3 nye sanger!

GJØR DET IGJEN

Jeg er målløs, jeg har gåsehud og jeg elsker det. Jeg har ventet på at Karpe skulle komme ut med nye sanger hele denne høsten, og endelig er de her. Jeg har alltid hatt en kjærlighet til disse gutta, spesielt fordi de tar opp de temaene folk ikke vil prate om. For de provoserer, de provoserer som F. Jeg gikk igjennom kommentar feltet til VG for et par timer siden og jeg ble helt seriøst litt sjokkert. Rart hvor mye dritt mennesker kan få sagt i et par setninger. Jeg elsker spesielt sangen jeg har linket til her, den er rett og slett fab. En av de sangene som kun blir bedre og bedre jo mer du hører den. Hadde såklart giftet meg med Chirag på flekken om jeg hadde fått muligheten til det, hehe!

Når det gjelder sang nummer 2, «Hvite menn som pusher 50» så synes jeg den er røff. Videoen er ekkel, kvalmende og sann. Veldig sann. Som mor som datter, hvit som hvit. For det er forskjell mellom mennesker. VI må bare godta det. Jeg elsker at de overdriver, drar den så langt de bare kan. Det er da vi kanskje også føler oss litt enig. You go boys, I LOVE IT!

De tre nye sangene kan dere høre: HER

-A9

6 Responses to Karpe Diems 3 nye sanger!

  1. Fikk selv gåsehud da jeg hørte den sangen der… Fy faen, så bra! Elsker dem for at de tør å gå dit. Det tror jeg vi trenger!

  2. Teksten fra «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» er jo hentet fra kommentarer fra folk på nettet selv, OGSÅ KOMMENTERER FOLK ENDA MER STYGT??
    De har gjort det så DRIT bra! Må på konsert altså.

Leave a reply