- MESSY PONYTAIL -- MESSY PONYTAIL -

SO FAST

Så dagene går. Hva kan man si.. Jeg begynner å savne hjem. Jeg savner Silje og Livanne.. Jeg savner mamma og pappa. Jeg savner huset mitt, men jeg savner også alt som ikke lenger eksisterer. Jeg savner hesten min, hundene mine og ariel. Jeg savner ariel. Er det ikke rart at så mye man elsker en dag plutselig ikke er der? Jeg synes det. Tidene er forandret, jeg er forandret. Det er bare sånn det er. I går kveld var jeg på byen igjen, to norske jenter kom bort til meg å fortalte hvor mye de elsket bloggen min. I New York, kan dere tenke dere det? Haha, jeg synes det er helt fantastisk. Så jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn takk. Det var også det jeg sa til de. Det er ikke lenge til jeg drar til Kambodsja.. Jeg gruer meg, jeg gleder meg og  jeg får helt angst av tanken. Hvordan i alle dager skal det gå? Det blir som å ta en tatovering under foten. Jeg husker hva jeg tenkte i det jeg tok nummer 2. Hvordan kunne jeg utsette meg selv for noe sånt igjen? Haha, men så er det sånn at vi mennesker glemmer. Vi glemmer og vi glemmer.. Så nå skal jeg dra til Kambodsja igjen. Det som gjorde meg så godt, men også så vondt. Det må bare gå.

-A9

2 Responses to – MESSY PONYTAIL –

  1. du er modig anniken, jeg krysser fingrene mine for at du kommer enda sterkere tilbake fra kambodsja enn det du har vokst deg i statene. Nok en gang, du er modig, så alt for modig.

  2. God tur til Kambodsja! Jeg tror det kan vekke en del minner, men gud som du har kjempet for alt dette! Som du selv sier, det må bare gå 🙂

Leave a reply