//AnnonseLa palette fra Loreal!
Jeg har vært så heldig å fått lov til å teste ut Loreal sine nye paletter! De har gode pigmenter og jeg liker begge to veldig godt. Den første jeg testet ut var paletten «rose» som dere også kan finne HER. Denne looken finner dere i Makeup Genius appen.

La palette fra Loreal!♥ 1. Legg fargen over hele øyelokket ♥ 2. Highlight øyenbrynet ♥ 3. Lag en «skygge liner» under øyet ♥ 4. Påfør eyeliner.

La palette fra Loreal!Til resten av looken har jeg brukt: Blushen til Loreal i fargen «160 peach» fra true match. Eylineren heter «super liner perfect slim». Tilslutt har jeg brukt Loreal sin leppestift i fargen «136 flamingo elegance»
La palette fra Loreal!La palette fra Loreal!

Den neste paletten jeg har testet heter: La palette i fargen «nude», den kan også finnes: HER. Denne paletten har et utvalg av mer mørke og festklare skygger. Dette er min store favoritt da jeg elsker både brunt og gull. Denne finner dere også i Makeup Genius appen.

La palette fra Loreal!♥ 1. Legg skyggen over hele øyelokket ♥ 2. Marker med den sorte i globalen ♥ 3. Påfør tørrliner
La palette fra Loreal!
For å fullføre denne looken har jeg brukt:
Solpudder fra Loreal ved navn «Glam bronze La Terra». Den røde leppestiften har fargen «297 red passion»  og tilslutt har jeg brukt tørrliner fra Loreal i fargen «01 seductive black» La palette fra Loreal!La palette fra Loreal!Så er det en liten konkurranse til dere! Der dere kan vinne La palette nude! Den første vinneren blir trukket 28 August og det blir vinnere daglig i hele tre uker! En siste vinner vil få sjansen til å ha sin egen nude look i appen Makeup Genius + at de vinner to kit med produkter fra Loreal Paris. Det første dere må gjøre er å :

1. Last ned Makeup Genius appen!
2. Prøv en ready-to-wear nude look i Makeup Genius appen
3. Ta en selfie av din look i appen og publiser det på Instagram med hashtag #mynudelook og @lorealparisno

-A9

10 Responses to La palette fra Loreal!

  1. åå vinner aldri konkurranser hadde blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet:)) du er kjempefin Anniken <3

  2. Er jo ikke rart at looken blir sånn når du blurrer ansiktet… Det blir jo litt juks å reklamere da mener nå jeg men

  3. Heii, vil bare først og fremst si at jeg digger bloggen din og du er såå flink å skrive! Tror du kommer langt og at du hjelper mange jenter (og gutter)!<3 Jeg har et lite tips til deg, tror kanskje du vet det allerede, men l'oreal har dyretestede produkter som er testet på små kaniner og rotter, jeg bare tenker på deg fordi du er opptatt av dyrevelferd! Klemz

  4. Vil bare komme med en oppfordring til deg Anniken, du som bryr deg så mye om alt som er galt her i verden. Skjønner ikke helt hva du driver med når du støttet L’oreal. Hvis du ikke visste det fra før, så er L’oreal det verste selskapet når det kommer til dyretesting, en handling som fører til lidelse blant mange, mange millioner dyr. Blir svakt skuffet når jeg ser deg reklamere i samarbeid med merker som åpent driver med dyretesting. Det er forresten svært lett å unngå å legge pengene dine i hånda til slike selskap, og merkene som unngår dyretesting er ofte bedre og ofte ikke dyrere heller. Liker ellers bloggen din og deg veldig godt, og ønsker deg kun det beste 😀

Leave a reply