//Annonse

Litt høstinspirasjon fra Nelly!Genser: HER / Skinnbukse: HER / Topp: HER / Skjørt: HER

Litt høstinspirasjon fra Nelly!

Dusty pink: HER / Brun: HER / Orange: HER / Pudderrosa: HER

Litt høstinspirasjon fra Nelly!Dott til vesken: HER / Crop top genser: HER / Kjole: HER / Lang topp: HERLitt høstinspirasjon fra Nelly!Akkurat nå sitter jeg godt plantet i frisør stolen hos Modern Design på Sandvika. Dere vil ikke tro hva jeg sitter å gjør med dette huet her nå, haha. Jeg gleder jeg gruer meg til å vise dere! Men jeg skal både være her i morgen og i dag, så resultatet får dere ikke se helt enda. Uansett! Jeg har samlet litt høst inspirasjon fra Nelly, og dette er mine favoritter akkurat nå! Ser du noe du liker?

Jeg har også en rabatt kode til dere som gir dere HELE 20% på alt fra Nelly Brands!
Koden er: ANNISTYLEFALL og varer frem til klokken 23.59 i kveld! 

-A9

10 Responses to Litt høstinspirasjon fra Nelly!

  1. Koden funker ikke på den lilla gensren som er fra NLY trend. Er ikke det en del av Nelly Brands, eller har jeg misforstått?

  2. Koden funker ikke i det hele tatt. Så ja litt kjipt. Hadde tenkt og handle siden du sier du hadde kode med 20% av. Men prøvd flere ganger med NLY brands og forskjellige produkter om og om igjen. Håper du kan skaffe oss en ny kode <3

  3. Da skulle jeg ønske jeg tok screen igår kveld når jeg prøvde bestille, det gikk vertfall ikke da. Jeg prøvde mange ganger om og om igjen! Ser jeg ikke er den eneste som har påpekt det, flere av venninnene mine fikk heller ikke til :/

Leave a reply