Haha, etter mitt lille raseriutbrudd igår tenkte jeg at jeg var nødt til å faktisk dytte inn litt hverdag. Selv om jeg blir helt svett av tanken på å vise dere hva jeg spiser, haha. I går slappet jeg og Josefine av i leiligheten. Vi elsker uten tvil søndager like mye og jeg bestemte meg for å lage wok! Har laget det på en litt annerledes måte en stund and I love it! Går superfort for oss late mennesker, men itilegg er supergodt og kanskje litt sunt?

Alt dere trenger er en pose med frosne wok grønnsaker, svineskjøtt i strimer, chili, hvitløk, ris og sauser!

Det første jeg gjør er å steke kjøttet i hvitløk og chili! Det er vel egentlig dette som gjør at det blir så innmari godt! Deretter putter jeg grønnsakene og den ferdig kokte risen oppi! Når dette har surret i et par minutter dekker jeg det hele med Teriyaki saus, mens jeg rett og slett bare tar litt sweet chili ved sidna på tallerkenen. Supergodt!

Det tar ikke lange tiden i det hele tatt, noe som er veeeldig viktig når jeg ikke lar meg ta tid til å lage så mye mat.
Haha, latskapen er der fortsatt!


Nå er det ikke lenge før Josefine turer hjem igjen, og det har vært utrolig koselig med litt besøk i helgen! 

-A9

12 Responses to Lazy days

 1. Sånn wok er supergodt! Lager det stadig vekk.

  Du er superfin, både på innsiden og utsiden, sånne som deg trenger vi flere av! 🙂

  Lurte på en ting: hvor er jakken som henger i bakgrunnen på videoen hvor du krøller håret fra? Den er superfin 🙂

  Klem

 2. Hei,

  så akkurat sweatshop og må si jeg ble imponert over hvor reflektert du virker. Selv prøver jeg til stadighet å handle etisk og miljøbevisst. Ahhh, men jeg syns det er så vanskelig. Og kjøper jeg en ting «riktig» oppdager jeg plutselig at noe annet jeg har kjøpt er «galt» på et eller annet vis. Men jeg tenker at det er mitt ansvar å følge min overbevisning om å handle etisk og miljøbevisst, men det er også greit å ikke være fanatisk heller. Dessverre klarer vi ikke å handle kun «riktige» produkter. Det er ikke lett å være forbruker! Men heldigvis kan vi lære, og vi kan endre vårt handlemønster.

  Poenget mitt er vel egentlig takk for fornyet inspirasjon og at dere har vist at det ER viktig å være bevisst og stille produsentene til ansvar. Jeg syns du er tøff og modig, men husk og å senke skuldrene dine, selv om du har vært med på en slik serie hviler ikke alt på deg. 🙂 Helt topp at du går fram som et godt eksempel, vi trenger at folk med påvirkningskraft tar viktige standpunkt og står opp for det som er riktig og viktig. Men du må huske at du også skal få lov å være en «alminnelig» tenåring når du føler for det, som ikke tenker på alle verdens problemer hele tiden. 🙂 Det blir nemlig mye å bære..

  Det ble mange tanker, ha en fin dag videre 🙂 Du gjør en forskjell!

  Klem fra Erika

Leave a reply