ÅJADDA! Lykkerus til de grader. Nå har jeg akkurat landet tilbake i Stavanger, dro til Oslo igår for å komme på pressekonferansen til Gullruten. De skulle nemlig fortelle hvem som har blitt nominert til de forskjellige prisene. Vi har ventet spent lenge, men jeg har ikke hatt lyst til å fortelle noe, nettopp fordi vi ikke viste om vi ble nominert!

Det har vært en lang reise for å oppnå noe sånt som dette, og Sweatshop er faktisk den første nettserien NOENGANG som har blitt nominert til Gullruten, bare det i seg selv er historisk. Jeg kan enda ikke engang forstå det. Å grunnen til at dere ikke så meg gå opp på scenen for å feire, joda.. Anniken forsov seg. Haha jeg blir så fordømt skuffa over meg selv noenganger, men jeg rakk det tilslutt, scene lys eller ikke
– Jeg er dødsglad.

Se intervju med meg og Frida under

  Se intervjuet etter nominasjonen med nyhetsredaktør Håkon Borud og produsent i Aftenposten TV, Jonas Brenna.

Aftenposten TV er historiske. Se video:

For å lese mer om nominasjonen i Gullruten kan dere lese HER

Så må jeg få si tusen tusen tuuuusen takk til alle dere! Dere kommer aldri til å forstå hvor mye dere har gjort for denne serien uten alle deres delinger fra bloggen min. Dere er helt fantastiske og dere skulle fader rullan hatt en egen pris. TUSEN TAKK!

-A9

11 Responses to NOMINERT TIL GULLRUTEN!

  1. Gratulerer så mye!! du er en så fantastisk bra person, og et veldig stort forbilde for meg, og ikke minst en stor inspirasjon!!! Gratulerer igjen, vell fortjent!!

  2. SÅÅ velfortjent!! Anniken, du er helt fantastisk <3

    Håper dere vinner, stå på, flotte duu!!!

Leave a reply