LEPPESTIFTER

- My perfect everyday nudes -

LEPPESTIFTER

Matte - Lustre - Satin

LEPPESTIFTER

N U D E S

Endelig! Haha, dere spør O F T E om hva jeg bruker på leppene mine. Å det er disse jeg kjøpte når jeg var på tur! Jeg elsker nude lepper, alltid gjort og kommer alltid til å gjøre. Når det kommer til de super matte leppene jeg innimellom har bruker jeg noe helt annet. Men det skal jeg snakke om i sminkevideoen jeg holder på med! Disse er mer hverdags lepper, og fungerer også over alle andre leppestifter. Jeg har forelsket meg helt i «Cherish». Den er så nydelig, og jeg bruker den HELE tiden. Når det kommer til den litt mørkere er det denne jeg har «hørt» at det er Kylie Jenner som bruker. Kanskje litt for mørk for min stil, men veldig fin om man skal ut! Såå her har dere ungene mine i tre bilder! Løp og kjøp.

// Finally! Haha, you ask often about what I use on my lips. I love nude lips..When it comes to the super matte lips I use something else than these.. But I’ll talk about them in the makeup video I’m doing! These are more everyday lips. I really love the color «Cherish». It is so lovely, and I use it all the time. When it comes to the darker one, I have «heard» that it is Kylie Jenner who use this one. Maybe a little too dark for my style, but very nice if you are going out! So, here you have my babies //

LEPPESTIFTER

2 Responses to LEPPESTIFTER

  1. Hei Anniken! Følger deg på snapchat, og du har ofte sendt bilder av veggen på rommet ditt (?tror jeg), så lurte egt på hvor du har fått tak i disse quotsene, eller om du vet hvor man kan få tak i lignende? Digger deg og stilen din, på forhånd takk for svar :-))
    Klem

Leave a reply