Påskeaften! I dag skal vi kun kose oss hjemme i huset (endelig), haha. Vi har spist ute hver eneste kveld nå og jeg kjenner jeg begynner å bli smålei resturant mat. Vi skal rett og slett grille å kose oss resten av kvelden. Skal bli utrolig godt å få slappet litt av. På søndagen skal vi på et gigamarked og på mandagen skal vi shoppe litt! Jeg har også bestemt meg for hvilken tatovering jeg vil ha, så det skal også skje! Nå som alle tatoveringene mine er fra forskjellige land, vil jeg fortsette med det. Synes det er dødsmorsomt at jeg kan ramse opp en hel haug med land på kroppen min itilegg til tatoveringen! Gleder meg til å vise dere! 

Body: HER / Bukse: HER / Sko: Dinsko – HER 
Kos dere MASSE ikveld!

-A9

29 Responses to Let me show you NUDE

 1. Utrolig vakker du er! Og nydelige bilder,

  Det er en grunn til at jeg leser bloggen din, og setter den høyest på lista! Og det er nettop fordi du er så ærlig med leserne dine. Alt handler ikke bare om det på utsiden på bloggen din, men også på innsiden. Og jeg digger at du tør å være såpass ærlig og snakke om dype ting på bloggen! Du er en stor inspirasjon for meg! Fortsett med det! hehe

 2. så herlig! Kos deg masse =) gleder meg til å se tattoveringen =) har så lyst på ny selv <3 lag ett innlegg med alle tattoveringene dine da vel =) ha en fin dag =)

 3. Så fine bilder. Gleder meg til og se bilder av tatoveringen din. Og kos dere masse videre på ferie. Misunner deg veldig. Skule gjerne vært i et varme strøk nå.

 4. Skulle ønske jeg var en like ekte person som deg Anniken, du er utrolig inspirerende! Håper du har en fantastisk påske <3

 5. Elsker den fjeren i håret ditt! Hvilket frisør salong satte du den i? Ps: Elsker bloggen din, har fulgt deg helt siden du startet:)

 6. du er så utrolig nydelig!! elsker å se at jenter kan være vakre, og samtidig så naturlige! du er herlig 🙂 håper du har en fin påske, noe det virker som du har!

 7. så akkurat at du stod ved siden av favorittbloggerne mine på stylista og har nå brukt hele morgenen på å lese gjennom bloggen din, for en flott blogg og person du er!! 🙂 Nydelig BH du har på deg her, hvor har du kjøpt den?

  Hilsen en som fra nå av må innom bloggen din hver dag 🙂

Leave a reply