Håper alle hadde en super påskeaften i går! Nå er hele gjengen på vei til sitronmarkedet for å handle litt. Jeg er så trøtt at øynene mine henger igjen, seigt som F med andre ord. Tok noen bilder fra dagen i går ved bassenget, ikke at det var så varmt at jeg valgte å gå mer nedi enn føttene mine. Pyse med andre ord. Uansett har jeg sittet å skrevet innlegg til dere i natt! Haha mine 10 største flauser igjennom tidene.
Gleder meg som en liten unge til å publisere det. 

Kjøpte denne bikinien på en china butikk her nede! Klarte selvfølgelig å glemme alt av bikinier hjemme i Norge ..

Ahh skulle ønske jeg kunne vært her minst 3 uker til. Kjenner virkelig på kroppen at jeg nyter denne turen og er IKKE klar for Norge.

-A9

18 Responses to Pictures by the pool

  1. du vet de sprayboksene dere brukte til å spraye på russejakkene, vil ikke fargen etterhvert flasse av siden det er spray? eller brukte dere en som var egnet til stoff?

  2. Hei Anniken. Du er virkelig en fantastisk person, og det har jeg merket med å lese gjennom bloggen din. Jeg har alltid sett opp til deg, du har alltid vært mitt forbilde. Jeg kunne virkelig ønske jeg var mer som deg. haha <3 jeg ville bare at du skulle vite at du er så utrolig vakker på alle mulige måter. både på innsiden og utsiden.

    Jeg sliter med deprisjoner, og du har hjulpet meg MASSE med å komme meg videre, nå har jeg kommet langt og er nesten som en ny person. takk<3 håper du får en fin dag videre det fortjener du virkelig.

Leave a reply