LET´S TAKE A BREAK! LET´S TAKE A BREAK!LET´S TAKE A BREAK!

– COCONUT –

Det er rart hvordan hele teamet her nede knyttes sammen som en liten knute ingen kan få opp. Det er nettopp sånn det er. Man blir emosjonelt knyttet, det hele er surrealistisk og vi må prate med hverandre. Dagene er lange og nettene korte. Det går i 100 fra morgen til kveld. Tanker og ord tvinnes sammen til noe fantastisk. Det kan jeg love dere allerede.

// It’s strange how the whole team down here are tied together like a little knot nobody can get up. You become emotionally attached, the whole thing is surreal and we must talk to each other. The days are long and the nights are short. Thoughts and words are twisted into something wonderful. I Promise you //

-A9

6 Responses to LET´S TAKE A BREAK!

  1. Hei! Hva brukter du på leppene dine i dag (torsdag) så du la ut mystory og la merke til hvor fine lepper du hadde!

  2. Hei,
    Har bladd meg nedover på bloggen din nå den siste timen, kanskje litt lengre enn det. Jeg sitter nå alene på rommet mitt i campusboligen min i England, så langt unna Norge og alt som er trygt. I tre år skal jeg være her nede. I dag gjemmer jeg meg litt for verden, så får jeg gå tilbake til den i morgen. Men du, du inspirerer meg til å skrive igjen. Dette er så og si den første kommentaren jeg noensinne har skrevet på en blogg som ikke er relatert til en konkurranse, men jeg følte at jeg trengte å fortelle deg at du får meg til å ville skrive. Jeg er ikke alltid like enig i det du sier og tenker, og jeg er kanskje verdens dårligste på å sjekke bloggen din. Men du er flink. Og tusen takk for at du får meg til å ville skrive igjen, det trengte jeg.

Leave a reply