LET`S TALK ABOUT LIPSLET`S TALK ABOUT LIPS LET`S TALK ABOUT LIPS

· MY NEW FAVORITE NUDES ·

Et lite etterspurt innlegg fra dere! Jeg har mange leppestifter i hus, og leter alltid etter nye vakre favoritter. Nå som jeg har vært ute å reist en del med andre bloggere har jeg fått noen tips og triks. Så etter litt testing har jeg funnet noen nye nydelige nudes i sminkepungen. Liplineren fra Mac bruker jeg hver eneste dag. Den rammer opp og lar meg fylle inn hvilken som helst leppestift.

·     ·     ·

·Bobbi Brown – Denne bruker jeg når jeg går uten sminke (faktisk), det var sånn den ble prøvd på i butikken og det var sånn den forble. Altså, jeg har aldri funnet en leppestift som ser bra ut uten sminke på!

·Anastasia – Dette er en lipgloss som bokstavelig talt sitter som støpt. Husker jeg hadde den på hånden i det jeg gikk igjennom andre leppestifter, og når sminkefjerneren skulle på? Haha, da ville den ikke av. En nydelig nude og litt lys farge.

·Smashbox – Denne leppestiften fukter utrolig godt, og tørker ikke ut! Denne pleier jeg å ta over Anastasia sin lipgloss og sammen lager de en perfekt farge. Denne har litt koral i seg, så man ser også veldig mye brunere ut. En perfekt sommer farge for å si det mildt.

LET`S TALK ABOUT LIPS

12 Responses to LET`S TALK ABOUT LIPS

  1. Hvor får man kjøpt anastasias liquid lipsticks? Kan du legge igjen en link? Og vet du hvor man får taki de fra jefree star, med link?

  2. Kjøpte den i LA! 🙂 Men regner med du finner de på ebay, også jeffree star, bare søk det opp! <3

  3. Ettersom du er så reflektert da det kommer til rettferdiggjøre de som jobber i en sweatshop, tenker du også på dyrenes rettigheter da det kommer til dyretestet sminke? Ettersom du bruker MAC? Vet man ikke kan tenke på alt her i verden, men dette er noe man også burde tenke på 🙂

    • uff, ja det er vanskelig å klare å holde seg til alt som ikke er vondt dessverre. Jeg vil si jeg bryr meg mye om velferd til dyr, men ja. Uff.

Leave a reply