ANNONSE

Noe vi er oppvokst med..

Jeg kan tenke meg at flere av dere er kjent med velvære merket L`Occitane som har utrolig mange gode produkter for skjønnhet og velvære! Merket er faktisk fransk og ble opprettet i 1976! For selskapet er det utrolig viktig å opprettholde de gamle tradisjonene og dyrkingsmetodene! Noe jeg såklart synes er ekstremt viktig. Dette er en merkevare jeg har hatt med meg i mange år, og flere har sikkert «Almond Shower Oil» plassert i dusjen! Om ikke har du gått glipp av noe! Jeg vender alltid tilbake til denne uansett hvor mye annet jeg prøver. Den dufter helt nydelig og du får en fantastisk følelse av å være ren! Så i dag tenkte jeg å vise dere et nytt lite favoritt produkt som står på baderommet mitt!

Terre de Lumière Eau de Parfum

Terre de Lumière er inspirert av det fotografer kaller «den gylne timen», når himmelen farges med enestående vakkert lys rett før solen går ned. Parfymen fanger essensen av dette spesielle øyeblikket og gir en herlig følelse av velvære. Den har en delikat aroma basert på lavendel, honning og mandler fra Sør-Frankrike. Mmm, den dufter virkelig nydelig! En parfyme er kanskje en av de viktigste tingene vi kvinner kan ha i sminkepungen, og alle har nok vært på det håpløse stedet med 100 parfymeflasker på soverommet når vi var yngre… HVA skal bli min helt egne spesielle duft? Man sverger kanskje til en og samme i mange år, men det er noe med det at man forandrer seg. Man forandrer seg i både utseende og smak. Å vel, denne duften passer meg på en eller annen måte helt perfekt. Litt fri antar jeg. Det er noe med denne som minner meg om åpne sletter, løpende ben over en eller annen endeløs eng med lavendel.

.  .  .

Noting is more
memorable than smell..

En annen liten vakker ting er denne bodylotionen med shimmer, perfekt til sene sommerdager!

Parfymen finner dere: HER 

6 Responses to LUKTEN AV SOMMER

  1. Selger du Cara mulberry bagen din på Amazon? Ser etter en, og plutselig dukka det opp et bilde av deg med bagen på en av annonsene.

Leave a reply