Sponset reise

Rød: HER / Rød: HER / Gul: HER / Burgunder: HER / Blomstrete: HER / Rød: HER (adlinks)

HVORFOR VAR DU I CUBA?

Jeg var i Cuba sammen med Nelly.com på en fantastisk reise for å shoote masse nye klær! Jeg hadde hørt svært lite om Cuba før vi faktisk reiste, annet enn at de ikke hadde så mye. Yessir! Det var også sant. Her snakker vi manko på alt og ingenting. Dopapir, sauser, hygiene produkter, grønnsaker og wifi! Da skjønner dere kanskje også hvorfor jeg ikke har blogget.. Vi alle hadde rundt 1-2 timer med wifi om dagen og det gikk mer til mailer og svare alle venner og familie at jeg faktisk levde. Jeg og Darja fikk heller ikke bagasjen vår da vi landet så takk gud for at jeg var med Nelly. Vi hadde ikke undertøy, barberhøvel eller noe som helst i to døgn. Lånte heldigvis fra jentene som var med på turen, men gud. Ikke det beste landet å miste bagasjen sin for å si det slik.. I tillegg hadde en og to tatt seg litt av hvert fra kofferten mine, så den var heller ikke så full på vei hjem, haha. Kunne det skjer mer bad, oh yes!

Blomstrete body: HER / Skjørt: kommer / Sko: HER / Jumpsuit: HER / Kjole: HER (adlinks)

HVORDAN VAR CUBA?

Cuba er et fantastisk fargerikt land med utrolig flotte mennesker. De er vennlige, gjestfrie og alle smiler! Her er det manko på en god del som gjør at de ikke vet like mye om omverdenen, så de sitter faktisk på en benk å ser på mennesker. Haha, det var helt nydelig å ikke se et eneste mennesket med hele hodet slengt ned i en skjerm. Maten her nede var helt ok? De har som sagt ikke så mye annet enn tomater, løk, ost, hvitt brød, pasta og egg! De bruker salt, pepper og olivenolje på alt and thats about it. Når det kommer til frukter var det kun sesong for kokosnøtter, vannmelon, papaya og ananas. De har rett og slett ingen importvarer så alt er rett fra naturen og det det er sesong på. Merkelig, men veldig flott. Kan med hånden på hjertet si at jeg gikk amok da jeg kom hjem til en norsk velfungerende matbutikk søndag morgen. Ahh, som jeg har savnet sjokolade!

Bikini overdel: HER / Underdel: HER / Rødt skjørt: HER / Hvit bikini: kommer (adlinks)

HVORDAN VAR STRENDENE I CUBA?

Det var nydelig turkist hav, og strendene var hvite. Nydelige palmer og ingen stener! Cuba er en liten perle uansett hvor underutviklet det er i forhold til mange andre land. Det var mellom 25-30 grader på dagtid og det var V A R M T! Haha, snakk om å svette bort med sminke og hårsprayet hår. Det var en skikkelig opplevelse og være i et så far away country. For flyturen folkens, den var helt jævelig! Haha, 2 timer til Paris og 10 timer til Cuba. Jeg trodde hoftene, ryggen og nakken skulle knekke sammen i det vi landet. Å ting går tregt her nede. De tror de jobber forferdelig hardt, men for det meste suser halve befolkningen rundt å ikke gjør så veldig mye. De tar en pause her og der, har ingen form for bankontoer eller slikt og lever fra hånd til munn. Alt de har, er det de selv eier og det er det! Bilene er sinnsykt kule, og alle er glade!

Rosa og rød bikini: HER / Rosa bikini: HER (adlinks)

Smykkene mine er fra Bagatiba.com!

VAR DU PÅ SYKEHUS I CUBA?

Oh hell yes. Etter første dag fikk jeg to enorme gangsår på tærne og mange små rundt på føttene mine. Jeg hadde jo ikke min egen bagasje så jeg lånte et par nye lærsko.. Vel, det gjorde vondt. Men som det hardbarka mennesket jeg er (hehe) så holdt jeg munn. Husker jeg gikk med en brukket tå i Malta i en uke fordi jeg var redd den ikke var brukket og ville ikke klage om hvor vondt det var. Jeg er helt umulig til tider. Vel, etter et par dager i Cuba begynte jeg å kaldsvette og jeg var kokende varm. Jeg følte meg kvalm og svimmel så jeg måtte flere ganger legge meg på sengen i det jeg ble sminket. En kar kom å så på meg, spurte om jeg ville på sykehus. Jeg sa nei. Etter et par timer ble jeg verre, så vi dro. Det endte med flere timer ventende på stumpen i et ikke altfor flott sykehus. Jeg kunne betrygge a mor med at det ikke hadde blitt noe blodforgiftning eller infeksjon etter all min barbeinthet i byen. Mamma har alltid sagt jeg må ta vare på føttene mine, for det er de som skal bære meg hele livet. Vel, det er kanskje de jeg tar minst vare på.
Sårene ble renset nøye, jeg fikk antibiotika krem og jeg var klar for shoot. I sandaler vel og merke. I SURVIVED! 

Jumpsuit: kommer (adlinks)
Hvis det er noe mer dere lurer på så spør i vei!

33 Responses to SYKEHUS, CUBA & SHOOT

 1. Fun fact:
  Visste du at selv om Cuba er, for mange, et forferdelig land å bo i (ikke ytringsfrihet osv), så har de et av de beste helse- og utdanningssystemene i verden? 🙂

  • det er vel kun fordi det er gratis, midlene, aparatene osv er ikke det beste i verden for å si det slik! <3

 2. Så utrolig nydelig du er!

  Lurer på om det er noe spesielt du har gjort for å få så fin hud? Og har du noe erfaring med p-pillene diane og/eller yasmin mot uren hud?

  • bruker ikke prevansjon, hmm… ecalyptus olje fra bodyshop er et tips på kviser og slikt! SOL hjelper mye

 3. Så utrolig mange fine bilder!
  Lurer på den hvite jumpsuiten, er den for lang til deg? Og får man veldig synlig cameltoe i den?
  Tror du er litt høyere enn meg, og litt slankere 😉

 4. Ser ut som du har hatt det kjempefint! Alltid ønsket å reise til Cuba, men Bali og Asia er kanskje andre steder jeg vil reise til først. Hva syns du var best av Bali og Cuba?
  Jarl Andersen har utfordret deg til 7eleven frozen youghurt på YouTube dersom du ikke har sett det:)

 5. Hei :3
  Lurte bare på om den svarte kjolen du bruker i cuba, på det ene bilde fra instagramen din, du tegget nelly men finner den ikke, vet du om den er komt ut til salg ennå eller om den kanskje er utsolgt?

 6. Hei. Jeg husker du sa en gang at du ville blitt flyvertinne om du ikke var blogger. Ikke vet jeg om du tullet, men jeg lurer på hvorfor? Du har alltid så mange fine meninger og synspunkter.

  • tullet ikke haha… Jeg vet ikke, jeg liker å se forskjellige mennesker hver dag.

 7. Hei,

  Hvordan er str i den rosa bikinioverdelen? Jeg bruker vanligvis 32C-D så burde jeg ta S eller M?:)
  Takk for hjelp:)

 8. For et unikt og fascinerende land! Jeg har såå lyst å oppleve Cuba en gang jeg også!

  Dette er kanskje et litt for privat spørsmål, men jeg bet meg merke i at du skrev du ikke bruker prevensjon. Måler du temperatur og går ut fra det? eller bruker du/dere kun kondom? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg selv har lyst til å slutte på p-pillen, da jeg føler jeg har proppet kroppen min full av hormoner i all for lang tid nå. Jeg har lest litt opp dette med å måle temperatur, som visst nok skal være like sikkert som p-pillen, men jeg forstår ikke helt hvordan det skal være mulig… hadde vært fint å høre dine erfaringer med å ikke bruke prevensjon i et forhold!

  xoxo

 9. Ah Cuba er et fantastisk sted. Synd dere var uheldige med maten. Det er selvfølgelig mange drittsteder, men de har noen helt fantastiske restauranter og! Kanskje litt ekstra vanskelig å finne noe å plukke fra med tanke på at du er vegetarianer:(

  Lurte bare litt på hvor den svarte hatten er fra? Hadde en lignende selv, men den ble kjøpt vintage og ikke like lett å finne en ny etter at jeg mistet den:/

 10. Hei! Synes den hvite jumpsuiten er så fin, også sitter den så fint på ser det ut til! Er bare litt bekymret om den er veldig gjennomsiktig etter å ha sett en tilbakemelding ang det på Nelly, hva mener du? Skinner siluetten av beina igjennom, undertøy ol?

  • Nope!! Den er ikke gjennomsiktig i det hele tatt. Det jeg elsker med den. Jeg bruker ikke bh under denne og ingenting synes!! Veldig rart at noen har sagt det. Neei, det er tykt stoff! Ingenting skinner igjennom, kanskje streker av trusen om man har på seg en rumpe (?) truse og ikke g-streng! Haha <3

 11. Synd du syntes maten var kjip. Når jeg var der (riktignok i november) bugnet det av masse deilig rett fra trærne supersøt og frisk frukt. Kokos, mango, banan, melon, papaya osv. Maten vi fikk var også ganske god, selvfølgelig mye ris, bananchips, kokebanan, kylling, pizza, pasta, gryteretter, skalldyr. Husker maten som ren og digg, for de har jo lite tilsetningsstoffer. Men mangel på alt som såpe, dopapir osv. er ikke ukjent. Men når jeg er på reise til sånne type land, kan godt hende du gjør det har jeg alltid med litt ekstra mat. En pakke knekkebrød, syltetøy på skvisflaske, tubeost, Bixitbarer, proteinbarer, kjeks og sjokolade. Også masse antibac.

Leave a reply