Hallo søtinger!♥ I går tok jeg og Livanne oss en tur ut for å spise etter hennes «lange» skoledag. Haha, jeg må ærlig innrømme at i går våknet jeg klokken 07.00 og innbilte meg at jeg skulle på skolen. Jeg var tipp topp klar og reiste meg faktisk opp av sengen (huge for å være meg). Innså ikke før jeg satte meg godt ned på do at dette ikke var dagen for meg. Hva i alle dager var det jeg holdt på med? Rutinen min etter 13 år er plutselig ikke riktig lenger. Det stresser meg mer enn jeg kan forklare med ord. Det er nesten så systemet føler at du MÅ studere. For hva annet skal man ta seg til? Jobbe? Nei, man vil ha friheten lenger, men vet ikke hvordan.. Takk gud for at jeg drar til USA snart, ikke at jeg aner hva jeg holder på med på den fronten heller ♥ Gud, kaos. Lunsj med bestieLunsj med bestieLunsj med bestieLunsj med bestie

Hva synes dere forresten om mer hverdagsbilder? ♥ Vet det er flere som lurer på om jeg kan begynne å blogge om litt mer av hva jeg faktisk tar meg til. Tror ikke jeg deler så mye av hverdagen min. Det er på en måte et følelsesinnlegg eller mote. Ingenting i mellom. Fjern som jeg er.

Lunsj med bestieLunsj med bestieLunsj med bestieJakke: Line Of Oslo / Shorts: HER (adlink) / Veske: Louis Vuitton / Topp: Monki / Sko: ConverseLunsj med bestieHaha, jeg har forresten shortsen i 40! Fikk helt panikk når jeg så de ikke hadde flere størrelser igjen og tok sjansen. Pga av knytingen i livet var det null problem å stramme den inn, så ble den litt mer oversized istede! Love it. Kommer forresten enda et blogginnlegg senere i kveld! ♥

-A9

 

10 Responses to Lunsj med bestie

 1. Ja til flere hverdagsbilder- og innlegg! Må også si at jeg ble helt forbløffet av hvor fine bilder du tar, damn! Helt klart verd investeringen i det nye kameraet!

 2. Veldig gøy å lese mer om hverdag, så gjerne det. Liker veldig godt kvaliteten på bildene dine, er spent på hvilket kamera du kjøpte. Tenker du å lage et innlegg om det i nærmeste fremtid? 🙂

 3. Hei, Anniken!:-) Vi er en russegruppe som bare er helt betatt av parkasen i gull du og dine brukte i fjor. Er de ennå ute for salg? Finner dem ingen steder. Isåfall, kunne du send en link? De er så sinnsykt fine! Takk på forhånd<3

  • Hei!

   Nei det var aldri til salgs heller, vi malte de selv! 🙂 Hvite parkaser med bronse maling.

 4. Jeg liker veldig godt at du viser litt fra hverdagen din jeg! Men jeg liker bloggen din veldig godt generellt jeg da, så titter innom uansett <3
  Jeg leser faktisk bare komikerfrue, og din blogg fast 😉

Leave a reply