♥ Jeg peller: Det høres så utrolig sært ut, men det er sant. Jeg peller så innmari mye. I den form at jeg enten sitter å drar av skinn på leppa, død hud eller negler. Utrolig ekkelt og jeg innbiller meg alltid at ingen ser meg. Jeg rører ALDRI kviser eller lignende, men har jeg litt død hud på leppen så må den renoveres til en helt ny. Om jeg blør på veien blåser jeg i.

♥ Jeg kan være lett-irritert: Altså, haha. Har ikke denne jenta fått i seg morgen kaffen, eller er sulten? Det er virkelig ikke vits å prøve. Jeg sier aldri i fra, og sitter heller å surmuler for meg selv. Enten det eller så lar jeg være å svare deg, blir oppgitt og en smule fjern..
MINE 10 VERSTE UVANER

♥ Jeg skriker: Jeg skriker om jeg ikke får oppmerksomheten min. Jeg tror virkelig det har noe med stjerne tegnet mitt å gjøre, for alle venninene jeg deler stjernetegn med er helt lik. Jeg tåler virkelig ikke at folk ikke hører meg. Det er det verste jeg vet.

♥ Jeg skjelver: Haha, dette er egentlig en ganske trist uvane, for det har kommet etter tøffe ting i livet. Noenganger skjelver jeg så mye på hendene at det ser ut som jeg har opplevd krig. Så, det suger innimellom. Det er veldig mange mennesker som tror jeg er piss nervøs, og det ser ikke helt bra ut. Men det er en liten krigsskade også, og den er en del av meg som alt annet.
MINE 10 VERSTE UVANER

♥ Jeg driter meg ut: Jeg er en skikkelig ulykkesfugl og driter meg ofte ut. Dette i form av at jeg babler for mye om meg selv eller kræsjer en bil. Venninene mine vet at ingenting kan overraske de lenger. Er det en ulykke skjedd vet de at det er meg. Jeg får til alt og er virkelig supermann i jobben jeg gjør. For når det først skjer en ting, så går jeg all in uten å ha merket kaoset som er laget.

♥ Jeg er en enorm firkantet vegg: Jeg virker som en åpen og omgjengelig person blant venniner og bekjente. Men når det gjelder å bryte vegger hos meg er jeg stein hard, spesielt hos gutter. De gir opp med veldig veldig god grunn, belive me.
MINE 10 VERSTE UVANER

♥ Jeg har munndiare i fylla: Jeg babler, prater og kjører hull i huene på folk. Denne prøver jeg virkeeeelig å legge fra meg, men det virker som om jeg ikke prøver godt nok. Jeg blir rett og slett så dratt inn i samtaler at jeg ikke klarer å HOLDE KJEFT. Virkelig, det renner ut som en foss og du skal fortelle meg noe ganske sjokkerende for å få meg til å stoppe. Jeg har en mening om alt, og tror du at du virkelig vet og føler deg smart? Da skal jeg love at jeg ødelegger den lykkerus fortere enn du fikk den.

♥ Jeg klarer ikke lyve: Haha, denne er ganske morsom for før var jeg en mester av mester i lyving. Som 14 åring var jeg ekstrem, men nå? Ansiktsutrykket mitt avslører ALT. Jeg klarer virkelig ikke å holde meg. Sier noen at en ting er fint, kan jeg smile og jatte med. Men et sekund etter at samtalen er over stirrer jeg deg enten intenst inn i øynene eller på veggen. Akkurat som om jeg må fordøye min egen fordervelse, jeg får fysisk vondt, rett og slett.
MINE 10 VERSTE UVANER

♥ Jeg blir blakk på bøter: Jeg får bøter på bøter med denne satans bilen. Jeg klarer virkelig ikke å parkere og er heller aldri tilbake i tide. Selvfølgelig har det også skjedd at Anniken har betalt alt hun skal, men klart å ta med seg lappen i det hun går ut av bilen. How amazing.

♥ Jeg er en slapp dask: Jeg gidder absoulutt ikke mer enn jeg må. Virkelig. Virkelig og virkelig.

-A9

5 Responses to MINE 10 VERSTE UVANER

  1. Hvor har du funnet alle disse bildene? Hva søker du? 🙂
    Btw så er du favoritt bloggeren min atm hihi <3

Leave a reply