OPPNÅ GLØD MED VILLROSE

Åhh, som jeg har gledet meg til å skrive om dette!! Korres er et brand jeg har hatt et forhold til i mange år, og mitt første minne var leppepomaden deres med en lys rosa nude farge jeg alltid kjøpte på Vita. Nå har Korres kommet med en hudpleie serie med “wild rose” og som dere vet reagerer huden min veldig veldig godt på rose. Jeg har det i shampooer, ansiktsmasker og kremer. Og jeg tror jeg må med hånden på hjerte fortelle at det er lenge siden jeg har vært borti en serie med så mye omtanke, og det faktumet at jeg føler meg ren. Jeg føler meg så ren sammen med disse produktene, og det føles ut som om de gjør akkurat det de skal, og det er å pleie meg. I disse produktene er det også proppfullt med vitamin C, villrose inneholder 9 ganger mer vitamin C enn i en appelsinjuice. Dette gir en strålende hud med naturlig glød.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Så, det jeg starter med her er at jeg skyller ansiktet mitt med lunket vann om morgningen og påfører Wild rose Brightening face oil with 5% Super Vitamin C som har ekte små roseblader i seg. Denne oljen ble min store favoritt i denne serien, og får virkelig huden min til å poppe. Den er rett og slett helt silkemyk og behagelig å påføre. Jeg ELSKER den! Haha, excited! Deretter påfører jegWild rose day cream for dry skinsom gir meg ekstra fuktighet på et kaldt bad om morgningen.

THE WILD ROSE BRIGHTENING BI-PHASE BOOSTER

Etter noen café besøk, litt jobb og venninne prat må jeg gjøre meg klar for kvelden, og rutinen min er da alltid å vaske ansiktet med lunket vann for å få vekk smuss fra dagen. Det er faktisk imponerende mye som kan sette seg i ansiktet i løpet av en liten tur ute av døren, og man skal vel egentlig ikke ta seg så mye i ansiktet med mindre man har rene hender – og det er noe jeg ikke er så flink til. Det ligger i meg å prate mye med hendene, og spesielt å lene meg på de. Så, for å gi huden en skikkelig boost før jeg påfører sminke, bruker jeg Wild rose Brightening Bi-phase Booster with 15% Vitamin C. Dette er et ganske unikt produkt jeg ikke før har vært borti, og forstår hvorfor dette er en stor favoritt. Dette produktet har fått fast plass i min hudpleierutine, og nå bare 7 dager med denne boosteren ser jeg at huden min har blitt noe jevnere og sunnere, ettersom den inneholder store deler Super Vitamin C og olje fra villrose. Dette gjør at jeg ikke har behov for like mye makeup, men kan la min naturlige glød skinne gjennom. Det er virkelig en liten glow bomb på flaske og gjør huden din silkemyk og klar for kvelden.

VISSTE DU DETTE?

1. Alle produktene dufter av nydelig rose
2. Bi - phase Boosteren kan brukes som en spot treatment for å lysne pigmentflekker
3. Bi - phase Boosteren har vunnet Allure sin pris "Best of beauty" 2018
4. Produktene er fri for silikon

Tilslutt avslutter jeg kveldens festligheter med å rense huden og påføre fuktighetskremen. Wild rose exfoliating cleansersom renser huden. Brukte denne med en gang jeg kom hjem på kvelden og påførte kremen!

HELE SERIEN KAN KJØPES PÅ VITA: HER

18 Responses to MASSE GLØD MED VILLROSE

  1. Hei fine deg! Jeg så nettopp innlegget ditt på instagram, og lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du gikk frem for å få håret tilbake etter å ha ødelagt det med hair-extentions? Føles ut som om mitt aaaldri blir bra igjen, så lurer veldig på hva du har gjort for å det så sunt og friskt igjen!<3

  2. Hei,

    Hvor er det lille trebordet du har ved siden av sofaen din bra? Det er så sinnsykt fint, og jeg er ute etter noe lignende selv.
    Takk!

  3. Hei Anniken! Dette spørsmålet har ikke noe med innlegget å gjøre, men lurte bare på hva du betalte for “ikke gå” tatoveringen din, og om du syns den “fader” mye eller fort med tanke på at tatoveringen er på hånden? Har lenge tenkt på å ta en samme type tatovering bare med en annen tekst og vil gjerne høre om hånda er et bra sted å ta en slik tatovering. <3

  4. Det er noe med utseende ditt, spesielt det siste året som er så compelling.. Du er så vakker. Naturlig perfectly imperfect. Du og din blogg får en til å føle at denne store gruppen unge jenter som føler oss litt lost ikke trenger å føle seg så jævlig svake, men heller kan se det unike og viktige i en sjel som ikke bare er hvite krystaller. Så takk

Leave a reply