EN LITEN TUR HJEM

I helgen tok jeg en liten pause hjemme hos mamma og pappa. Det var enda bedre for både kropp og sjel enn jeg trodde. Det var godt å se mamma og pappa igjen, og det var fint å bli litt dullet med. Det er noe med å være hjemme, det bare er det. En annen varme. En lun stemning. Som om maten smaker bedre, telysene er vakrere og teppene er på en eller annen måte mykere. Mammas hånd på armen min, som forsiktig stryker på meg, og pappa som alltid passer på at jeg har det bra. Nei, det var virkelig noe jeg trengte. På lørdag så jeg igjen en venninne, fetter og kjæresten. Vi hadde en lang middag, spilte spill og koste oss. Og begge dagene våknet jeg tidlig for å løpe, løpe og løpe. Herregud så deilig. Det er lenge siden Oslo tåka ble vasket av meg.

TODAY I`M WEARING:

Jacket and pants: Acne - HERE
T-shirt & shoes: Balenciaga
Purse: Cala & Jade

5 Responses to OUTFIT OUTFIT OUTFIT

Leave a reply