19 Responses to MENSEN OG FLAUSER (VIDEO)

 1. Det er mest sannsynlig (forhåpentligvis) ikke veldig viktig for deg å være norges mest leste blogger, MEN jeg syns virkelig du fortjener å være det! Jeg syns alle burde lese bloggen din og følge deg, for en så sprudlende, inspirerende og ærlig person som deg finnes det få av ute i bloggverdenen! 🙂

 2. Hei:-)
  Jeg bare lurte på noe angående russedressen din. Åssen glitter hadde du på lommene og hvordan fikk du det til å sitte?

  Takk for svar:-)

 3. Var du ikke sammen med Mikkel da du var 17? Var det ikke flaut å akkurat ha kommet i puberteten, og da kanskje ikke fått mensen i starten? Haha

 4. Hei, Anniken!

  Jeg lurer på hvordan du fkset «glitter-lommen» på russedressen din i fjor? Brukte du glitterlim, et stoff av glitter etc.?
  Setter stor pris på svar!

 5. Hahaha takk for morsom video, og at du gjorde dagen min bedre!
  Går du ikke på P-piller så du slipper mensen?:)

Leave a reply