Det er mange som spør om andre nettbutikker enn f.eks Nelly! Så her kommer et lite tips til dere! Nettopp Boozt.com. De har utrolig mye fint når det gjelder de litt dyrere merkene, men denne helgen har de også mye rabatter! Derfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. De har forresten også merket «Love stories» som omtrent ALT undertøyet mitt er ifra. Totalt verdt pengene i og med at det er det eneste jeg bruker. Jeg HATER å gå med bh, noe veldig mange har fått med seg.. Haha. Men når jeg først tar det på er det disse jeg bruker og kun de. Mer behagelig (men likevel pent) undertøy skal man lete lenge etter. Så mamma? Jeg ønsker meg flere til juuuul! 

Jakke: HER / Veske: HER / Jakke: HER

Blå: HER / Brune: HER / Sorte: HER

Hvit: HER / Stripete: HER / Beige: HER 

Gull: HER / Leopard: HER Rød: HER

Bluse: HER / Topp: HER / Bukse: HER

//Affeliate

-A9 

3 Responses to Merkeklær på 40% kun denne helgen!

  1. Hei, jeg har nettopp startet en blogg og jeg lurte på om du ville ta en titt innom den?

    nataliaotto.blogg.no

    Utrolig fin blogg du har også!

Leave a reply