Det er veldig mange av dere som har spurt om ting angående russetiden min. Som sagt har jeg holdt på dette en liten stund. Planen var å være fullt og helt vandreruss uten noe som helst i russetiden. Men etter å faktisk ha hoppet ut av en buss med over 20 jenter? Var savnet på et sånt samhold var for stort. Så vi samlet oss en liten gjeng på seks stykker!  Vi skal heller ikke ha noe dekknavn, men hopper rett på konsept. Så hvis dere har lyst til å følge oss frem til vi slipper, setter vi STOR pris på det! 
@20femten @20femten @20femten på instagram! Slippet blir 04.01.2015! 

Så igår var noen av oss på åpningskroen i Kongeparken! Østlandet er vel ikke akkurat de som er mest kjent for kroer, så dette er noe helt nytt for meg. Haha, rare greier. Det var uansett helt greit. Som a mor alltid sier «Du gjør det ikke til noe mer morro enn det du gjør det til selv» og akkurat det er veldig sant. Så turen endte med et altfor langt vors, og en halvtime på den faktiske kroen. Fikk meg en svett klem av Stian fra scenen, som jeg faktisk ikke har sett siden jeg var den lille 16åringen som var med på konserter. Haha. Tror det er første gang jeg har vært på en konsert og ikke stått bak scenen å sett på istede.
Igjen, hadde vært utrolig gøy om dere vil følge oss på instagram: @20femten!
-A9

7 Responses to Min lille hemmelighet!

  1. Hei Anniken! Vile bare si at jeg syned du er et sykt bra menneske. Digger jenter som deg, som virkelig står på ov beviser så sjukt at det går an å oppnå noe. Du er et stoort forbilde. Leste akkuratt innleggt til Kristine Ullebø, der hun reklamerte for canada goose og i tleg holdt/holder en konkuranse hvor man kan vinne en? shit hvor skuffa jeg blir.

Leave a reply