I samarbeid med Coverbrands har jeg fått lov å vise dere mine rosa favoritter nå i Oktober ♥ Oktober er den rosa måneden for brystkreft. Hvert eneste år er det flere og flere kvinner som blir utsatt for brystkreft, derfor er det så utrolig viktig at vi som lever i flotte fine Norge faktisk hjelper til med det vi kan. Så har man ikke lyst til å sende inn penger? Fins det 100 andre måter å støtte dette på. Oktober er en rosa måned hos Coverbrands hvor du får 25% rabatt på en rekke rosa bestselgere! ♥ Sammen med produktene dine kan du kjøpe en osa sløyfe i kampen mot brystkreft. Det er viktig å vise at vi bryr oss, hvert enkelt menneske. Sammen med den rosa sløyfen får du litt info der du får enkle tips om hvordan du kan ta vare på deg selv, å lett finne ut av om du har noen symptomer. Både stående, liggende og i dusjen!
 Disse kan dere kjøpe HER

Først og fremst vil jeg fortelle dere om Batiste sin tørrshampoo  Det er dødsmange av dere som lurer på hvordan jeg opprettholder den kalde og askefargede fargen i håret mitt. Det er så enkelt som denne tørrshampooen. Den har vært min faste venn i snart 3 år! Haha, det er helt utrolig. Jeg aner ikke hvor mye penger jeg har brukt på disse flaskene. Det er mitt number one MUST uansett hva. Jeg kan ikke gå ut av døren uten. Venninene mine tuller ofte med at jeg er tørrshampoo dronningen, haha. For jeg synes faktisk håret er finere etter et par dager uten vask, men heller kun tørrshampoo. Det gir volum og et utrolig fint «fall». Det skal også sies at jeg har prøvd utrolig mange forskjellige typer, men ender alltid opp med Batiste igjen. Så nå som de er på 25% er det bare å hamstre de inn! Batiste sin tørrshampoo finner dere HER.

♥ 
Beste produkt jeg vil fortelle om er Tangle Teezer. Jeg vedder på at det allerede er MANGE av dere som har denne hjemme. Jeg har alltid vært oppvokst med tunge og taggete hårbørster laget av harde materialer og en liten gummibit på toppen av taggene. Sikkert mange av dere som husker disse hårbørstene. Men har dere lagt merke til at de omtrent ikke selges lenger? Det er en grunn til det. Tangle Teezer er laget av plastikk, så det sliter null og niks på ditt eget hår  Den er også fantastisk å bruke når håret er vått, da det som regel er mest floker. Denne hårbørsten ble nylig kåret til Storbritannias «beste nye hårprodukt» i 2010!
Tangle Teezer finner dere HER på 25%!  ♥ 

Så har vi et annet fantastisk rosa produkt! Pores be pure mud mask♥  Denne herligheten lukter en blanding av jordbær og urter. Jordbær har alltid vært en mild og effektiv måte å rense huden på. En annen god ting er en urte kalt røllike som virker antiseptisk rundt områder der huden har irritasjoner og kviser! Masken skal sitte på huden i ca 10-15 minutter..

For etter en liten stund har masken sugd seg inn i huden og du blir helt stiv i ansiktet! Som dere også ser kommer porene mine godt frem på nesen og områdene under øynene mine. Det viser godt at masken har kommet seg dypt inn i huden og at dette er mine problem områder! 
Pores be pure mud mask finner dere HER på 25% ♥ 

Så har vi en annen liten skatt! Cindy-Lou Manizer som er den tredje søsteren i Lou serien! ♥ Første søsteren var et gyllent pudder med glød, deretter kom den andre søsteren med et mer hvitt pudder som var fullt og helt highlighter, og nå? Har vi sistemann med en rosa drøm. Det skal nå sies at jeg har alle tre, og er kjempe fornøyd. Den siste søsteren må være den mest fleksible, som kan brukes til både highlighter, øyenskygge, rouge og shimmer! Jeg bruker denne til å både fremheve det høyeste punktet under øyenbrynet til en fin og frisk glød i ansiktet! Den er også perfekt om du vil ha en mer duset fest sminke da den kan brukes til øyenskygge for en ordentlig «POP» look. 
Cindy-Lou Manizer finner dere HER på 25% 

Så over til Real Techniques sine børster! Denne heter stippling brush og er denne du burde velge om du vil ha en børste du kan bruke til ALT! Jeg har hørt mye positivt om disse sminkekostene og bestemte meg for å teste en ut. Den er helt perfekt fra alt til flytende foundation, til mineral pudder! 
Stippling Brush finner dere HER på 25% (Kun 81 kroner!) 

Så helt tilslutt har vi enda en perfekt sminkepung!  ♥ Jeg har allerede tre forskjellige sminkepunger fra LULU`S, og det er alltid godt å friske litt opp i samlingen. Denne er litt større enn de jeg allerede har. Noe som er veldig praktisk når jeg skal ha med litt mer enn bare en «touch up!» Den har en innerlomme på begge sider, så du får med deg både det ene og det andre! LULU`S sminkepung finner dere HER på 25%!  

-A9

6 Responses to Rosa favoritter

  1. Liker at du skriver så utfyllende om hvert produkt i tillegg til å vise bilder! Det er noe ikke veldig mange andre toppbloggere bryr seg med.

  2. Hei Anniken! Håper du kjører forsiktig når glatta kommer til Stavanger. Fiaten er IKKE BRA NÅR DET ER GLATT! Erfaringer… Ha en forsatt god kveld!

Leave a reply