LOVE BEAUTY AND PLANET

Endelig kan jeg fortelle dere at jeg er en stolt ambassadør for Love Beauty and Planet. Som er et nytt vegansk merke som nå har blitt tilgjengelig i diverse matbutikker i Norge! Sammen med Cornelia har jeg i denne videoen filmet min morgenrutine sammen med litt small acts of love, hva er det? Vel sjekk ut videoen!

Følg love beauty and planet på Instagram: @lovebeautyandplanet_no og på Facebook: HER

13 Responses to MIN MORGENRUTINE

  1. Hei! Lurer på når vi som forhåndsbestilte boken din vil få den? Før/etter den kommer i butikk, eller samme dag? Gleder meg sånn til å lese den, klarer ikke vente! 🙂

  2. Dere formidler et veldig viktig budskap, og er så ufattelig glad for at dere tar dere tid til å dele slike nyheter som er med å forbedre miljøet, ikke minst er med å erstatter andre produkter mye kjemikalier. Heier på dere! <3
    Har forresten fått med meg at du er stor fan av Iglow. Lurte på om du har kunnet skrive et innlegg om produktet å erfaringer rundt det? Veldig lyst å prøve selv men har hørt litt forskjellig, samtidig som det koster en del..

  3. Var på jobbintervju på H&M idag. De lurte på hvem som inspirerte meg, og jeg svarte «Anniken Jørgensen». Får nok ikke den jobben!

Leave a reply