KJENTE & UKJENTE FJES

Hola! Føler denne uken går sånn heseblesende forbi meg, mens jeg henger noe etter. På mandag merket jeg at kroppen verket litt ekstra, og pøste på med den ene ginger shoten etter den andre. Det skal sies at jeg får panikk når slike ting skjer, og blir livredd for en eventuell smell. At jeg drar strikken for langt. Men jeg e-e-e-lsker jo livet mitt når det går i full rulle. Så det er en balanse å holde. Det var faktisk min PT som spurte om jeg hadde mensen, haha. Jeg bare «eh, ja hvordan vet du det» og ba desperat til gud for at jeg ikke hadde blødd igjennom. Men han merket jeg var slapp, og sa det ofte var slik. Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri har tenkt på det før. At selvfølgelig er jeg ikke supermann når kroppen er på et helt annet sted. At det kanskje bare rett og slett er… mensen? og ikke en kommende depresjon. Hehe, jeg tar sorgene på forskudd som dere kanskje skjønner. UANSETT! Jeg og Cornelia avtalte for en god stund tilbake at vi trengte litt nye ansikter inn i livet vårt. Så vi mekket sammen et arrangement med litt kjente, men ganske mange ukjente fjes. Dvs, at vi inviterte folk vi kjenner litt, og andre vi ikke kjenner i det hele tatt for en kveld med maling og vin! Det hele var en suksess & jeg tror alle koste seg veldig mye. Ble hvertfall mye latter, og vin..

...

Om dere lurte er jeg rett og slett skuffa over meg selv, haha. La oss bare si at kreativiteten var for stor. Jeg er og forblir en person som ikke gir seg på topp, haha. Jeg klarer ikke la vær å klusse. Jeg klarer ikke stoppe og jeg får helt maur i fingrene. Men jeg leste faktisk en gang at de barna som klusser på arkene sine på skolen er små kreative genier, fordi de rett og slett ikke klarer å stoppe med det kreative i kroppen. SÅ DER HAR VI DET!

velkommen til saueflokken på den ene siden, som seriøst var helt like!

For dere som da lurer var dette et arrangement man kan bestille når som helst: HER

som dere kanskje forstår så har vi 4 til høyre sittet sammen, mens de andre på den andre siden haha!

5 Responses to PAINT & SIP – MALEKVELD

Leave a reply