MIN NYE BADEDRAKT!MIN NYE BADEDRAKT!

– Badedrakten finner du: HER(jeg har medium) 

MIN NYE BADEDRAKT!MIN NYE BADEDRAKT!

· TUREN  NÆRMER  SEG  SLUTTEN ·

Åhh, i går seilet vi et par timer til øyen Hvar! Kanskje den også de fleste forbinder med Kroatia, i hvertfall jeg. En nydelig liten øy med eldgamle bygninger og sure mennesker. Jepp, kroatere er seriøst det mest grinete folkeslaget jeg har vært borti haha. I tillegg til det er de ufattelig trege… Alle er kanskje kjent med at spanjolene tar seg en siesta i ny og ne, men når også spanjolene som er med på turen begynner å klage, da er det noe ugler i mosen. Vel, det ligger i deres natur å være lite stresset, noe som faktisk stresser meg! Oh, yes. Så rolige mennesker gjør ikke akkurat sjelen rolig. Anyway, dagen i går var fylt med sol, bading og seiling! Det begynner å nærme seg slutten og jeg kjenner at det både skal bli godt og trist på en og samme tid. Jeg er vel en smule sliten, men samtidig har det vært en veldig hyggelig tur. Kjenner det skal bli godt med litt ordentlig bakkekontakt igjen.. Haha, jeg gynger så mye at jeg kan ikke engang beskrive det. Aldri vært borti noe merkeligere. Viser meg hvor vanedyr vi mennesker er, og hvor godt vi tilpasser oss.. Sprøtt!

Rett før jeg dro var jeg også innom Spraytanhuset i Oslo hvor jeg fikset litt på brunfargen. Det var første gang jeg tok spraytan og jeg elsket det! Følte meg freshere med en gang. I tillegg var det super hyggelig personalet og dyktige jenter. Det hele tar også kun 15 minutter! Jeg har prøvd selvbruning et par ganger hjemme, og dette var andre boller for å si det sånn! Haha, priser finner dere forresten HER. Virkelig verdt å sjekke ut!

MIN NYE BADEDRAKT!

// Ahh, yesterday we went to the small Island Hvar! A lovely little island with ancient buildings and miserable people. Yep, Croatians are seriously the most cranky people I’ve met haha. In addition they are unfathomable slow … All are perhaps aware that Spanish people take a siesta here and there, but when also the Spanish people who are along for the trip starts to complain, then it´s something wrong. Well, it’s in their nature to be calm, which actually stresses me! Oh, yes! Anyway, yesterday was filled with sun, swimming and sailing! It starts coming to an end and I know that both will be good and sad at the same time. I guess I’m a bit tired, but at the same time there has been a very enjoyable trip. Know it will be good with some real ground contact again.. //

MIN NYE BADEDRAKT!

2 Responses to MIN NYE BADEDRAKT!

Leave a reply